Meridaily anneeolmkkk ay heyecanlandım şimdi kan mı versen hemen ya😍 ben daha yapmadım sabırla bekliyorum 😁
anneeolmkkk Kızlar erken davrandım reglime 6 gün var ama bu test markası için hiç kuruma çizgisi çıkarmıyor diyorlar kullananlar. Çook hafif silik bir çizgi var görüyor musunu??
Smanr anneeolmkkk canım bende dün akşam yaptım bomboştu çok moralim bozuldu en iyisi tarihi beklemek yapmadan önce hiç stresim yoktu yaptıktan sonra üzüldüm ve tekrar ne zaman yapacağım bilmiyorum
Sibelcet Yarın tekrar dene ben 5 gün kala yapmıştım aynı böyleydi fotografta bile belli değildi ertesi gün kan vermiştim pozitif şuan 14 haftalığız canım rabbim güzel haberler almayı nasip etsin 🙏🏻
Meridaily anneeolmkkk 5 gün kaldıı az önce yaptım nur topu gibi negatif😁 prodoctor yaptım ben de kuzum
anneeolmkkk Meridaily bozma moralini kuşum ben geçen ay kimyasal geçirdim adet gecikmenin 8. gününde çıkmıştı düşünn
Meridaily anneeolmkkk dimi daha ihtimal var 😍 kuzumm sen de yarın bir daha yap test ay çok heyecanlı yaa😍
anneeolmkkk Cimcime30 idrarı çok damlatmışsın sanırım canım çok kırmızı olmuş test pek belli olmuyor o yüzden