Yaprakunallar semir99 var fakat sağlık ocağındada ertesi gün çıkıyor adet tarihimde o günden sonraki gün o yüzden bekliyim diyorum
semir99 anneeolmkkk benimki de köpürdü😂 karbonat Çamaşır suyu ikisini de denedim jfkdjddk bende baktım da yorumlara doğru sonuç veriyor diyen de var yanlış sonuç veriyor diyen de. Kanda göreceğiz artık. Sen kan ne zaman vereceksin canım
anneeolmkkk semir99 canım daha 6 gün var adetime büyük ihtimalle adetim 1 gün gecikince falan veririm
semir99 beyzanur99 bence sıfır güven. Bir önceki ay her testte pozitif gördüm silik çizgi gördüm kan testim negatifti. Ama bu sefer göğüs ağrısı belirtisi var. Geçen sefer yoktu
Alpmom__ semir99 erken gebelik yap . Onda varsa sabah ilk idrarı bile beklemene gerek yok çıkıyor . Çünkü kuruma çizgisi bile yok o testlerde varsa var . Umarım vardır 😍
semir99 Alpmom__ sabah yapcam inşallah burada paylaşırım. 🙂 Dua edin pozitif olsun nolur çok ihtiyacım var buna 🫶🏻
Eceunverkanra semir99 Kuruma cizgisinden biraz daha koyu gibi geldi bana, Allah gonlunuze gore versin insallah🥰 Yarin sabah ilk idrarla tekrar yapmanizi tavsiye ederim, ilk idrarla sonuc daha iyi oluyor.
semir99 Eceunverkanra yaa inşallah yapacağım yarın burada paylaşırım,🥹 amiin Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin🤲🏻
Hizliveofkeli Bence kuruma çizgisine benzemiyor. İlk başta belki siliktir fark edememişsindir. Bir süre sonra belirginleşiyor.
Beyazem- semir99 sıkma canını vardır hayırlı vakti..🫶🏻🌷allah cc tez vakitte hayırlısını nasip etsin 🤲🏻
semir99 Beyazem- hayırlısı ne diyim canım inşallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde nasip eder isteyen herkese🤲🏻
Mom6535 semir99 kuruma çizgisine nazaran daha belirgin yarın bir test daha yap başından ayrılma bakalım varsa çıkar yanıltıcı olabiliyor sonuçta