Minikmucizem06 Kızlar Bu set normalde teki 500 civarı iken 2 tanesi kuponla 650 tlye geliyor. Birde 200 ml bunlar. Vallahi aldım ama Bir an şüphe ettim orjinalliğinden 🫢 Satıcısı da Sebamed öyle bilinmedik bir yer değil.
Narincicek Minikmucizem06 Bende bundan kullanıyorum ama geçen bu içeriği hakkında bilgi veren bir sayfaya denk geldim ve içeriğinin temiz olmadığını öğrendim. Bu değil de sarı ambalajı olan daha temiz içerik olduğu yazıyordu.
[silindi] Minikmucizem06 canım ben gebeliği öğrendiğim andan itibaren bio oil dahil birçok yağ kullandım, çatlayacağın varsa çatlıyorsun… Kasıklarımda ve belimde çatlak oldu ne yazık ki. Ve bunun içeriği temiz değilmiş öğrenince bırakmıştım. İyi nemlendirme istiyorsan şu an mustela maternite kullanıyorum memnunum
ilayda_96 Minikmucizem06 bende kullanıyorum 300₺ almıştım 6.5 aylık hamileyim çatlamam olmadı henüz ama bunun haricinde nemlendirici vücut kremi de kullanıyorum
Pinark92 Minikmucizem06 ben 3. Ayımdan itibaren doğuma kadar kullandım bundan kaynaklı mıdır bilmem ama sıfır çatlak
Asliakkaya_1 Bende kullanıyorum 1 aydır şimdilik gözlemim güzel😄 Güzel nemlendiriyo yağlı bir his bırakmıyo canım güzelce emiliyor
couleurcerise Bunu kullanmayın canım içeriği çok kötü %100 doğal olan sarı renklisi var onun içeriği temiz ve daha iyi bu o yüzden uygun fiyatlı
Masal7778 Bende bunu kullanıyorum sadece 3. Aydan beri şuan 7. Aya girdim hiç çatlağım yok bence çok güzel
Moomtoobee Bende bunu kullanıyorum ama bilmiyodum sarı renklisi dHa iyiymiş onu alın bence Bi tık daha pahalı
Minikmucizem06 [silindi] yaa içeriği hakkında hepiniz yazmışsınız iptal mi etsem çok da uyguna gelmişti bilemedim kullanıp memnun kalanda çok
Narincicek Minikmucizem06 Ben alacak olsaydım şimdi bunu alırdım. Yada bio-olin sarı paketlisi olanı alırdım.
Minikmucizem06 [silindi] Narincicek Tavsiyeniz üzerine iptal ettim siparişi Hindistan cevizi yağı kullanırım daha iyi dedim temiz içerikli hem ilk gebeliğimde lierac kullandım Hindistan cevizi yağı ile birlikte ama şimdi lierac çok pahalı onu alamıcam
Sevvalyilmaz Ben 10. Haftamdan itibaren bio oil kullanıyorum şuan 23. Haftadayım geçenki kontrolumde doktorum çatlak için bir şey kullanıyo musun maşallah bi tame bile çatlağın yok dedi birazda genetik ama normalde kuru bi cildim var bence gayet iyi nemlendiriyo