ayseeeemoyku Hamileyim ve rahimde 5 cm kist var diyor doktorlar , hatta son gittiğim doktorum 7 cm dedi. Zararlı değil diyorlar ama durması da zararlı değil mi? Bana sonra başıma iş açar mıki Allah korusun rahmime zarar verirse ? Ameliyat mı olsam
Hamide_00 ayseeeemoyku bende de hamile olmadan önce 4 cm vardı zararlı değil dedi doktorum sonra ilaç yazmıştı onu içtim kendiliğinden kanamayla geçmişti anlamıştım kisti attığımı neden yardımcı olmuyorlar ki
gezentianne ayseeeemoyku Canım iyi bir doktora görünmeni tavsiye ederim bana da gebelik başında 2 farklı doktor 3 cm kist var bebek için zararsız,10 cm i geçerse dogumla alırız dedi. Sonra eski dogumumu yaptıgım 25 senelik hekimim ne kisti tertemiz bazı tecrubesiz doktorlar uterus bilmem ne yansımasını kist olarak görüyor dedi🧐
Patito__ ayseeeemoyku cnm bnde de vardi onceki hamileligmde takip edilecek demisti, benimki zamanla kaybolmstu ama drum kaybolmazsa dogmda alablriz demisti cok buyurse buyumezsede dogmdan sonra korunma hapiyla gecior basit yumrtalik kisti ise kastettiginiz.
ayseeeemoyku Hamide_00 Okan hastanesine gidiyorum orda 5 cm göründü , sonra devlete gittim 7 cm gözüktü
Hamide_00 ayseeeemoyku benim doktorum özel de o yüzden hiç sıkıntı çekmiyorum her konuda bakıyor ediyor
Hilalyrdkl ayseeeemoyku çok geçmiş olsun . Devlette ki cihazlar çok iyi olmuyor onda yanılma payı olabilir belki .
Salihaa16 ayseeeemoyku kızımda kistle hamile kaldım hamilelik boyunca prpgestan kullandım. 11cm kistle doguma girdim cocuk kafası kadardı. Bebekle birlikte kist ve yumurtalıgımın biri alındı. Sadece dikkat edin Allahın izniyle bir sey olmaz sağlıkla gelsin inşallah bebis🙏❤️
ayseeeemoyku Salihaa16 öncelikle cevap için teşekkür ederim ancak boş gebelik sebebiyle yarın kürtaj olucam , sağlıkla büyütün inşallah 🤲