Meryemld Çok kötüyüm ya, daha 4-5 haftalığım öğrendiyimden beri her gece farklı farklı rüyalar görüyorum korkuyorum😔zaten mide bulantisindan zar zor uyuyorum . Akrabalarımı ölürken öldürülürken görüyorum
Salihaa16 Meryemld bende ilk zaman cok kotu ruya gordum daha sonra kanamam oldu bi okutturun kendinizi
Merloza Meryemld bende de oldu çok, bulantıların sıkıntısı bence :) bulantılar geçince hep yemek görmeye, gemi seyahatleri falan güzel şeyler görmeye başladım :)
Baby_B Meryemld oluyor canim normal malesef Ben bugun ruyamda kanamam olduhunu gordum 27+1 deyim Doktora gittim rüyamda bebek iyi denildi Hormonlardan oluyo
AysenTpbs Meryemld Bak uyanınca kendine telkinler ver. De ki bunların hepsi bir rüya, gerçek değil. Şuan mutluyum sağlıklıyım bebeğim iyi şükrediyorum falan de hatta yazarsan daha etkili olur. Tüm bunlar bilinç dışımızın yansıması… Temizlemek lazım aslında.
biizaaa Meryemld benim de şuan öyle ama korkunçtan ziyade bütün gün ne yaşamışsam ne düşünmüşsem onların bi farklısını görüyorum ilk gebeliğimde sürekli kabuslar görürdüm belki batıl inançtır bilemiyorum yaparsanız da bir şey kaybetmezsiniz eşimin atletini yastığımın altına alıp uyuyordum bir de baş ucuma makas koyuyordum
AysenTpbs Meryemld Ya bırak kötü rüyalar görmeyi saçma sapan şeyler görüyorum. Alakasız yerde alakasız insanlar bir arada oluyor ve farklı zamanlarda yani… Bilinçaltı hayatımdaki her şeyi karıştırıp gösteriyor gibi. Öyle ölmek öldürmek değilse bile sevmediğim zamanında canımı sıkan insanları görünce sinirlerim bozuluyordu sonra bir gün uyandım yeter dedim 😂 Ne alaka ya görmek istemiyorum böyle şeyler deyip heralde zihnime sinyal yolladım bu aralar rahatım görmüyorum.
Minikask34 Meryemld yastığının altına bi parça ekmek koy yada yastığının yanına indir makas da koyabilirsin ayetel kürsi oku felak nas ilk zamanlar öyledir bende öyle oluyordum bu yaptığım şeyleri anneannem söylerdi hep hani musallatır bu bebeğini düşürmeye çalışıyorlar korkutarak dikkatli ol 🥰😘