Pembesarelle2 Herkese merhaba tazecik , sıcacık 60 günlük bir anayım 😄 Benim için en uzun gece 🫠 Gaz sancısıyla geçen her gece bir diğerinden daha uzun olmasıdır peki ya sizin ?
defnevedoruk Pembesarelle2 gazlı geceler mi desem daha gaz bitmeden diş çıkardığı geceler mi desem 4. ay atağıyla bunların birleşmesi diyorum 🥲🥲
Balbebek012 Pembesarelle2 bebeğim hastaysa ateşi varsa o gece asla bitmez Keşke hiç hasta olmasalar 💕
Cacaege Pembesarelle2 oğlum 3 yaşında hastalandığında ateşi oldugunda kustugunda en uzun gecelerim bu geceler oluyor, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın 🤲🏻
Pembesarelle2 defnevedoruk Bizim de hala sevam gaz sorunu bebek ve anne için çok zor keşke hiç gaz olmasaydı 😒
staRmama defnevedoruk kuzum bir sey soracağım 4 aylık bebeğin var hamile misin yine? Doğumun sezeryen mi oldu vajinal mi?
defnevedoruk Pembesarelle2 zamanla geçiyor simdi 21 aylık ama bakınca hâlâ en zoru ilk 6 aymış diyorum
keyfimin-kahyasi-misin Pembesarelle2 Bio gazı aralıksız bir ay kullanıp bu süreçte de masaj vs ile destekleyerek bir ayda Düzene girebilir . Oğlum çok gazliydi Bu sekilde çok çok aza indi ve ara ara zorladı sadece
Pembesarelle2 keyfimin-kahyasi-misin Sabsimplex kullanıyoruz bizde yenidoğana göre harifledi sancılarımız 💞
defnevedoruk staRmama yok hayır benim kızım 21 aylık suan 27 ay olucak araları. doğumum sezaryendi doktorum bir sıkıntı görmedi 2 seneyi gececeği için
staRmama defnevedoruk ha 4. Atağı deyince ben şimdiden bahsettin sandım 😂 benim bebişte 7 aylık ikinciyi biraz düşünür gibiyiz de ondan sordum ☺️