Pamiramsi Kozlar başvuru yapalı 1 ay oldu ama durum askıda görünüyor. Yaşayanlar aydınlatabilir mi ret mi yedik yoksa ne yani yeni başvuru da yaptırmıyor aktif başvurunuz var diyor. Ne oluyor bunun sonucu
100924 Pamiramsi red olsa direk olumsuz değerlendirilmiştir diyo bende öyle oldu yani size vereceklerdir biraz daha bekleyin
Pelnztrk Pamiramsi ben 24. Haftama girmeye yakın 21 22 miydi herhalde hatırlamıyorum başvurdum , değerlendirme sürecinde dedi sonrada doğum bekleniyor dedi o yazıdan aşağı yukarı 2 3 hafta sonra hemen getirdiler 🥰
Miross0114 Pamiramsi canım banada aynısı oldu malesef ibb tarafında durumumuz iyi gözüküyor ama ben bu duruma cok kızıyorum çünkü bizden daha iyi durumda olanlar çok kolay alırken saniyesinde bizede red verdiler
Pamiramsi 100924 durum: askıda yazıyor ama altındaki açıklamada olumsuz değerlendirilmiştir yazıyor ve bu başvurduktan 3 saniye sonra felan oldu yani. Kontrol edeyim başvuru takip ekranı nasılmış dedim be girdiğimde bu sonuç yazıyordu
Plansizgebe Pamiramsi bana da şimdi aynısı oldu üzerimize hiç bi şey kiradayız eşim çalışıyor sadece anlamadım ki
Ananim Plansizgebe çünkü adı üstünden ihtiyac paketi ve sosyal yardım olmasına rağmen ihtiyacı olan olmayan herkes aç gözlülükten başvurduğu için size sıra gelmiyordur.