Htccndn Kızlar malum yılbaşı geliyor bizde eşimle baş başa kutlamayı düşünüyoruz ama 2 bucuk aylık bir bebişim var hem emziriyorum hem mama takviyesi uyguluyorum alkol alabilirmiyim yada alsam ne kadar alabilirim bilgisi olan varmı ?
esca344 Htccndn alamazsanız Plesanta aracılığıyla bebeğe geçiyor zeka geriliğine kadar etkileri var youtubeda videolar var izleyebilirsiniz anlatan doktorlar var
Alisde Htccndn alkol alabiliyorsunuz hanimefendi fakat en az 4 5 saat emzirmemek şartıyla ornek veriyorum 1 bardak mi ictiniz 4 5 saat emzirmiyorsunuz o şekilde sütünüzü sagip emzirmez iseniz alkol alabiliyorsunuz
Htccndn esca344 Anladım teşekkür ederim bazı doktorlar alabilirsiniz felan diyince bende buraya sormak istedim
Alisde Daisyy000 1 bardak içerse ve en az 4 5 saat emzirmez ise sutten atiliyor alkol o yüzden icebiliyor
Htccndn Alisde Çok teşekkür ederim canım bende sütümü bir kaç gün öncesinden sağıp hazır etmek istiyorum zaten bide mamada veriyorum youtubede bazı doktorlar alabilirsiniz bazıları alamazsınız diyor o yüzden emin olamadım burayada sormak istedim
esca344 minikbebegim06 yeni fark ettim hamile sandım ben zaten pek değişen bir şey yok süte de geçiyor diş çekimi için yapılan iğne de bile doktor 3-4 saat emzirme demişti direkt alkol almak da illa ki etkileyecek bebeği
minikbebegim06 Htccndn ben 2 saat emzirilmiyor diye biliyorum ama doktora sor istersen onlar da detaylı bilgi veriyor
gizemm0688 Htccndn sütünüzü sağıp o gün direk emzirmezsiniz zaten 5 6 saat sonra da yine İlk sütünüzü vermeyin sonra emzirmeye devam edebılırsınız. Ben henüz doğum yapmadım fakat yakın bır arkadasım var bu sekılde yapıyor.
Zzz_ism Htccndn evet her zaman ordan yüklüyordum şimdi dünden beri hata yazıyor bilmiyorum neden sistem de mi sorun var acaba siz de deneye bilirmisiniz lütfen canm
Htccndn ikimelekannesii22 Anladım bende kolayı çok içmeyen bir insanım zaten binde bir içerim alkolede gelince doktorların bazıları içebilirsiniz bazıları içemezsiniz diyince emin olamadım