prens_prenses_annesi Kizlar devlet hastanesinde sprial taktirmak istiyorum nerden randevu aliyoruz nasil ilerliyo taktiran memnun kalan varmi hangisinden takiyolar hangisi dha iyi blgilendirirmisiniz
Delihatunnn prens_prenses_annesi nerde oturuyorsun ben sana randevusuz olani soyleyeyim ona gore hastane adi da vereyim
ZeynepDuru17 prens_prenses_annesi aile planmasina randevu alicaksiniz kan verceksiniz sonuca gore takacaklar
Delihatunnn prens_prenses_annesi kanuni sultan suleyman hastanesi yada aile planlamasi olan her hangi bi hastaneye hafta ici bes e kadar gidersen sprial i takiyolar ama oncesinde mutlaka kan aliyolar istersen yakınında ki bi yerden beta hcg ne baktir kan tahliliyle oyle git adetin iki veya ucuncu gunu gitmen lazim adet de olsan kan isterler haberin olsun
Delihatunnn prens_prenses_annesi yakinmisin kanuni sultan suleyman hastanesine bilmiyorum ama soyleyim dedim
Delihatunnn Sumeyyemehmet_erdem aile planlamasi olan herhangi bir devlet hastanesine adetin iki veya ucunccu gunu hafta ici bes e kadar gidersen takarlar ama adet de olsan kan aliyolar mutlaka kan vermen lazim herkesin adeti duzenli degil malum randevuyu denk getiremiyoruz bu cok iyi bisey ben aile planlama da taktirdim orda da cikarttim gayet de memnunum
Delihatunnn Sumeyyemehmet_erdem hayir aile planlamasi saglik ocaginda olmuyor artik devlet hastanesinde oluyor saglik ocaklari takmiyor sprial i
Delihatunnn Sumeyyemehmet_erdem her devlet hastanesinde de olmuyor mesela bizim burda çam ve sakura da yok ama daha bi eski olan kanuni sultan suleymanda var ondan eski normal devlet hastanesinde yok her hastanede de olmuyor hastaneleri arayip sorabilirsiniz ben oyle ogrendim
Delihatunnn Sumeyyemehmet_erdem evet mesela yakininizdaki devlet hastanesini iletisim nosundan arayin aile planlamasi varmi diyin varsa var derler yoksa yok
Sumeyyemehmet_erdem Kızlar benim 1 hafta önce leke görmeye başladım şimdi kesildi adetim 16 gün oldu daha görmedim kan testi yaptım çıkmadı sizce normalmi
Delihatunnn Sumeyyemehmet_erdem insaAllah yakininda vardir aile planlamali hastane buyuk kolaylik arastir rahat edersin