Momybaby1 Anneler bebeğim erken doğdu plesenta eşinden ayrılıyormuş ikimiz için hayati tehlike teşkil ediyormuş. Sağlıkla doğdu ama sarılık oldu lütfen dua edin bize çok ihtiyacımız var bebeğimin adı aras
dika Momybaby1 Rabbim Şafi ismi ile şifa versin en kısa sürede hastaneden sağlıkla çıkarsın 🤲🏻🤲🏻 küveze mi yoksa yenidoğan yoğun bakımina mi alındı acaba yanlış anlamasaniz
Sevimli_06 Momybaby1 sarılıktan korkma canım geçiyor eğer yanındaysa bol bol emzir mama takviyesi yap inşallah rabbim şifa verir sağ salim kucağına alırsın bebişini
Merve034 Momybaby1 Rabbim tez zamanda hem size hemde bebeğinize saglik versin güzel günler göstersin ailenizle birlikte inşaallah 🙏🧡
Berivanlina21 Momybaby1 Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah 😘 en kısa sürede bebeginle evine dön inşallah ❤️
Momybaby1 dika estagfurullah güzel niyetiniz için teşekkür ederim Allah razı olsun yenidoğan bakımda katdayız odada fototerapi alıyor
Momybaby1 Sevimli_06 evet yanımda odadayız fototerapi alıyor aminnn güzel dualarınız için Allah razı olsun 🤍
Sevimli_06 Momybaby1 fototerapi verdiğinde hemen düşer benim bebeğimede verdiler fototerapi 12 den 7 ye düştü bir gecede ALLAH’IN izniyle düşer inşallah bol bol emzir mamada istersen verebilirsin hemşireler enjektörle verirler dersen
Canesss Momybaby1 geçmiş olsun plesenta durumu doğum şeklini değiştirdi mi yani bu durum yüzünden sezeryan mı oldu yoksa normal doğum mu
Momybaby1 Canesss niyetim normal doğurmak idi ama vajinal kanalım çok dar dı plesenta riskini doktorum ameliyat esnasında görmüş hatta yakma işlemi de yapmış ❤️
Rvd Momybaby1 Çok geçmiş olsun Allah Şafii ismi ile şifa versin bir an önce iyileşip yavruna kavuşursun inşallah🥰🙏🏻
Sumeyyemehmet_erdem Kızlar benim 1 hafta önce leke görmeye başladım şimdi kesildi adetim 16 gün oldu daha görmedim kan testi yaptım çıkmadı sizce normalmi
Meraklianne74 Momybaby1 Allah’ım şifa versin bir an önce sağlıkla ikiniz de evinize dönersiniz inşallah.
Canesss Momybaby1 vajinal muayene de mi anlaşıldı dar olduğu yoksa doğum esnasında mı çok soru sordum kusura bakmayın
Zeynep_Kaya80 Momybaby1 sarılıktan korkma annesi sadece bol bol Emzirme lazım sarılığını atar inşallah benim oğlumun adıda aras 🥲 aras paşam en kısa sürede atlatır inşallah dualarım arasla🙏🫶
Momybaby1 Zeynep_Kaya80 Allah razı olsunnnn güzel dualarınız ve kalbiniz için teşekkür ederim 🩵🩵🩵 oğlunuza öpücükler gönderiyorum 💞💗 sağlıkla büyüsün adaşımız❤️❤️