Ebru_ebru 16.haftaya kadar kusuyordm 4 hafta oldu kusmam bitti diye düşünürken. Bugün yine başladı 20 haftalığız gecenin bu saatinde bulantım var ne yapmalıyım evde bulantı hapı var alsam sorun olur mu ki ?? 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🥹🥹
irser Ebru_ebru hafta 25 prilami bir gun icmedim mi gun bitmiyor denemeye korkar oldum. Birakmayi halen iciyorum cok gecmis olsun hap kesmiyorsa zofren serum yaptirabilirsiniz
Ebru_ebru Plakkafa_ Yurtdışında yaşıyorum bulantı için verdiği hapı bana gece 2 tane alabilirsin dedi şimdi içeyim o halde 2 tane teşekkür ederim 🙏
MerveeAa Ben bulantı hapını gece yatarken alırdım hep bi sorun olmaz bi iki lokma da ekmek vs yiyin isterseniz
Ebru_ebru MerveeAa bende öyle yapıyordum kesildiğini düşündüğüm için almadım 4 haftadır şuan 2 tane alayım o halde teşekkür ederim 🙏
Ebru_ebru irser Geçtiğini düşünüp seviniyordum yaa çok şükür demiştim bundan önce hastanede kalıp çok fazla serum aldım şimdi evde hap var içeceğim 2 tane 🤦🏼♀️
irser Ebru_ebru evet malesef halen devam kahvaltidan sonra iki gece en son uyucagimi anladigim an iki olmak uzere denedim perisanlik hayat kalitesini inanilmaz etkiliyor bulantilarim sadece dort haftadir falan hafifledi yani oyle soyliyim
Ebru_ebru irser aynı durumu yaşıyoruz 16.haftada bitti diye düşünürken 20.haftada tekrar başladı 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ bana sabah 1 gün içinde 1 tane daha alabilirsin gece uyumadan önce 2 tane demişti. İlacı bile içemiyorum şuan 🥹🥹
irser Ebru_ebru cok uzgunum derin derin nefes al soguk su icmeye calis belki sana da iyi gelir bana cok iyi gelmis di bide sag yada sola dpnup yatin malesef gecer gibi oluyor ama aslinda sadece azaliyor
Ebru_ebru irser En büyük sıkıntımdan birisi de su içemiyorum tiksinti oluştu daha geçmedi zorladım kendimi bir şey de gelmedi uyutmuyor da. Çok teşekkür ederim bu arada yardımınız desteğiniz için Allah razı olsun 🙏
irser Ebru_ebru rica ederim bende aliskanlik oldu sadece soguk yada buzlu su icebiliyorum o kesiyo bulntimi
Ebru_ebru irser cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum ben mide bulantısının ama bebiğinizin cinsiyeti nedir ? Bir de doktorum bana tekrar başlarsa doğuma kadar gider demişti ama sizin öyle bir şey dendi mi yada şuan doktor bulantı için ne diyor ??
irser Ebru_ebru bulantilar cok normal cinsiyet erkek yani normalligini kabullenmekten baska caremiz yok daha dogrusu bunye meselesi olduguna ikna oldum yani kaldirmiyor bunyem inanilmaz hassas oldu midem