Nurr-- bella_xx tesekkur ederim isteyen herkese nasip olur insallah 🙏😊 sadece tek tavsiyem yumurtlama takibi yap ve esin de bi gitsin derim en azindan kendiniz rahatlarsiniz bi sorun yoksa bile 🤗 cunku benim yumurtlamam adetime 4 gun kala oldu gec dollenme olabiliyo belkide gununu kaciriyorsundur 😌
bella_xx Seraymesut oda gidicek aşkım biraz sıkıntılarımız var bu ay bi geçsin gidicek oda ben bide çok üzülüyorum artık çevremdeki herkes teker teker gebe kalıyor bide insan dahada üzülüyor kendinde olmayınca
Seraymesut bella_xx ben neler duydum neler geçirdim boş verin rabbim verir ben 7 yıl bekledim rabbim nasip etti ama doğumda kaybettim sonra 6 ay sonra tekrar gebe kaldım şuan 1 yaşında çok şükür rabbim nasip eder takmayın siz
anonim001 bella_xx canım bende öyle normali bigün oncesi leke gelir ertesi gün falan patlar, ama ozaman 2-3 ay böyle azalmıştı kanamam insan kendini daha iyi biliyor anlıyorsun bi azalma oldugunu suan düzene girdi eski haline döndü kesin baktırmalısın
Seymanurkurt bella_xx bizede aynı şekilde söylediler hiç bir sorun yok olur diye çok kafama taktım sonra Rabbime yöneldim ve şunu söylemek isterim ilişkiye çocuk için yada çocuk istiyoruz dye aklına getirerek girme sabaha kadar ayaklarım yukarıda yatardim en son dedik artık doğal yollarla olmayacak aşılama yaptıralım diye memlekete gittik düğün için 1 hafta geçti adetim test yaptım hamileymisim rabbim size ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah
AnneeeG1 bella_xx mesela benim 2022 de 5 aylık bebeğimi kaybettim denedim hiç bir şekilde olmadı bir süre herşeyi kafamdan attım yine olmadı devlette gidiyordum onlar bişey yok deyip geçiyorlardı en son özele gittim işte yumurta takibi yapıyorlar femara ilaç verdiler bana adetimin 4 günü başla dediler 1 hafta sonra gel dediler yumurta büyüdüyse iğne vurup çatlatıyorlar ilişki günü veriyor doktor 14 gün sonra test yapıyoruz inşallah olumlu sonuçlar alıcam demem o ki bi de böyle dene denemekten zarar gelmez canım
AnneeeG1 bella_xx sadece giriş parası veriyorum 1245 tl sonra ilaç yazıyor sana onları alıyorsun yani taş patlasın 3000 gider canım ama her gidişinde 1245 tl ödüyorsun maalesef
Gamzeli_03 bella_xx bu dünya sınav dünyası herkesin imtihanı ayrı dün de bir post da bayan sevmeyerek evlenmiş 9 haftalık hamileyim aldırmak istiyorum diye yazmış oda onun imtihanı Rabb’im kolaylaştırsin inş zor her şekil de olması da olmaması da olup kıymet bilmemek de bu senin elinde olmuyor ama Rabb’im den gelen bir hediye beni seni çok sevip seni sevmediği için değil bakalım bu durumda ne senin tepkin insanlar yıllarca tedavi görüyor olmuyor evlatlık alıyor hamile kalıyor kendi doğuruyor herşey bizler için sabret şükür et dua et en hayırlı zaman da gelecektir inşallah birde soğan kürü dene 🙈😉😘
bella_xx Gamzeli_03 evet aşkım o bayanın durumunu bende okudum ne diyeceğimi bilemedim hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim isteyenlere bana hepimize nasip eder
Gmoli bella_xx bence doktorunuza yumurta çatlatma tedavisi başlatmasını isteyin benim de bir sıkıntım yoktu başladık bu ay bir senedir gebe kalamıyorum
Aysegul3454 bella_xx Benim de 11 ay olmadı, hiç bir problem görünmüyordu. En son bıraktım, olmuyorsa da umurunda değil dedim, o ay hamile kalmışım. Yani her şey stresten oluyor, çok stres yapmayın, rahat olduğunuzda olcaktır 🥰
turangulu bella_xx canım öncelikle sağlıklı bır şekilde rabbim sana da bu güzel duyguyu tattırsın 🤲🏻 arkadaşların da dedıgı gibi stres en etkileyen şey diye duydum akışına bırak ve hedef koymayın kesinlıkle. Ve ilişkiden sonra çoğu insan ona bağlı değil dıyor ama ben de duyduklarımı Aktarmak ıstedım bence kalçanın altına yastık koy ve 5 10 dk bekle herkes bir değil çünkü belkide tamamen ulaşması gereken yere ulaşmıyordur inşallah guzel haberlerini de duyarız Allah ısteyen herkese nasip etsin🤲🏻🤍