Zeynepzpzpzp Yaklaşık 3 ay önce 5 aylık hamileyken doğum yaptım. Rahmim t şeklindeydi.Doktorum hamilelik geçirdiğim için rahmimin kendiliğinden düzelebileceğini söyledi. Düzelmez ise operasyon ile düzeltecek. Hamilelik geçirip kendiliğin t rahmi düzelen var mı?
Sevim1902 Zeynepzpzpzp gebelik öncesi neden histeroskopi olmadınız acaba? Benim doktorum tüp bebek dokturu t rahimde hep histeroskopi yapıyor çok önemli diye düşünüyorum☹️
PinkyJelly Tekrar rahim filmi çekip öyle bakarlar muhtemelen, benim de T rahimdi ameliyat ile genişletildi sonra gebe kaldım ama öncesinde hiç gebelik oluşmamıştı o yüzden bilemiyorum
orkidemm_ PinkyJelly ben 2 kez gebe kaldım gebeliğime engel değil inşallah sağlıklı zamanında doğururum :)
Zeynepzpzpzp Sevim1902 benim erken doğumum rahmimle alakalı değildi. Zaten doktorum başta söyledi ben T rahim ameliyatı yapmıyorum bazı doktorlar uygun görüyor dedi. Ama ben bu denememde aklımda bişi kalmasın diye yaptırmak istiyorum.
Kavun Sevim1902 ben de dün oldum histeroskopi daha önce 16 haftalık kayıp ve bir tane dış gebelik var( sağ tüp alındı) siz tekrar gebe kalabildiniz mi şu an ağrı var ve spiral taktığını söyledi nir ay sonra çıkaracakmış sizin de mi öyle olmuştu
Sevim1902 Kavun geçmiş olsun.bana bir şey takılmadı herlda söylemedi doktor. Çok agrı olmamıştı.inşallah iyi olursunuz.yapışıklık mı vardı
Kavun Sevim1902 işte hafif t şekli var dedi bir de yine hafif perde onları düzelttim dedi neyi ne yaptı anlamadım bile ben ayılmadan eşime anlatmış. Yapışıklık oluşmasın diye de önlem amaçlı takmış. Şu an kanama var mesela ne zaman biter bilmiyorum
Sevim1902 Kavun lekelenme fazla uzun sürmüyor 🤲hayırlısıyla sağlıklı bebeğinz olur inşllah🤲benm de çok ileri seviye yapışıklık vardı 2 hafta önce histeroskopi oldum