Nklcilis Fatmanur12345 sağlık ocağında kalp dinleme cihazı oluyo yok mu mahallende git hemen dinle bari randevuna kadar
Delihatunnn Fatmanur12345 tamam randevun ne zaman dı ne zaman gideceksin yenisine karnini falan gidiklasan elini gezdirsen ustunde bebekle konusmaya calissan o seni duyar hisseder belki tepki verir ozaman icin rahatlar
Zhrcyl Fatmanur12345 çok şükür çok geçmiş olsun. Kalp atışını duydunuz mu gittiğinizde 🥰 saülıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Delihatunnn Fatmanur12345 tamam sen bebeginle konus onu rahatsiz et biraz bakalim insaAllah hareket eder
Serap09 Fatmanur12345 sorun olsa söylerdi kalp atışını dinletmiyolar genelde ama korkmayın ozamn bol su için
Delihatunnn Fatmanur12345 randevuna gittin ki cicegim ne dedi doktor detayli bakildi mi nasilmis bebek 😍😊
Fatmanur12345 Delihatunnn evet canım benim gittim çok şükür bir sıkıntı yok benim yorgunluğum onada geçmiş gittiğimde bey efendi uyuyordu
Parilti007 Fatmanur12345 benimki de 2 gün kendini hissettirmemişti ikizini hissediyordum da oğlumda tık yoktu doktoruma söyledim dönmüşse plasentam önde olduğundan çok hissetmeyebilirsin ama yine de gel bakalım demişti. Gittiğimdeyse uyuyordu😂
Delihatunnn Fatmanur12345 gecmis olsun kuzum senide telaslandirdim ama bu tarz seyler ciddi sorunlara yol acabilir Allah korusun hakkini helal et kotu niyetim asla yoktu ❤️