aslaninannesi7 Tugcemrs adet tarihime 5 gün vardı öğrendiğimde bir hafta sonra da test verdim bilerek geç verdim hayal kırıklığına uğramayayım diye 220 çıktı.
minikbebegim06 Tugcemrs 10 gün aslında bayaa erken yumurtlama nerdeyse yeni olmuş gibi bir şey testin markası ne acaba
Songul2667 Tugcemrs ilk testimde benimde böyleydi silikti hatta bundan daha da silikti ertesi gün tamamen göründü hayırlı olsun 🥰
Dkyckbraaa-1 Tugcemrs canım güvenme geçen ay bu testi yaptım pozitif çıktı 3-4 tane üst üste yaptım yine pozitif çıktı meğerse yanıltıyormuş beni… boştan yere sevinmiştim. Ümitlenme başka marka test yap teyit et
SunaKzl Tugcemrs hamılesım canım benim de böyle çıktı adetıme de 5 gün vardı kan verdım 2 haftalık çıkmıştı
minikbebegim06 Tugcemrs artimede pek güvenilmiyor ama bilemiyorum ya başka marka test varsa sabah ilk idrarla onla dene istersen
Sevda_kygszz Ben beta 5 ile ogrendim var da diyemem yok da diyemem demisti sağlık ocagi 10 gun bekle gel demisti 5. Gun test yaptim silik çizgi cikmisti 7. Gun gittigimde 470e yukselmisti beta
Gnl54 Dkyckbraaa-1 kaset testlere ben güveniyorum hiç bı zaman yaniltmadi yoksa yoktu varsa var artimed olan özellikte hiç yanıltmadı