hellomerveniz 26 haftalık hamileyim esenler medipolde doğum yapmayı düşünüyorum ama henüz doktor seçmiş değilim ilgili sıcak kanlı bir doktor arıyorum önerileriniz varsa yazar mısınız kafam çok karışık 🥲
Madam27 Takipli hastası değildim ama doğumumu Damla yasemin yenliç kaya gerçekleştrdi sevecen tatlı iyi bir doktor
Zeynep9120 Madam27 takipli hastası oldgunz doktor kmdi o nden gerceklestrmedi acaba bende medipol esenlere nihan hanıma gidiyormda doktorlar rastgelemi giriyo dooguma
yeni_anne2 Zeynep9120 gece gittiğiniz zaman nöbetçi doktor kım varsa doğumu o üstleniyor bende nihan hanıma gidiyorum Sezeryan oluyorsanız farklı tabi onun günü saati belli olduğu için kendi doktorunuz giriyor
Madam27 Zeynep9120 asya hastanesi oğuz güler e takipliydim ama o hastane evime uzaktı medipol çok yakn o yüzden tercih ettim sabaha karsı olduğu için damla hanm nöbetçiydi rastgele değildir siz kendi doktorunuzu isterseniz getirtebilirsinz doğuma bence
Zeynep9120 yeni_anne2 anladm acil durumlarda kım varsa o ılgılenıyo demekki nihan hanm gun verdı ınş o tarhte gelırde takipli oldgum doktorda girerm doguma🤲🤲
ipekuysalylmz Madam27 canım nasıl bi doktor, doğum anında sakinleştiriyor mu tavrı vs nasıldı? Birde kesi atıyor mu direk
Madam27 ipekuysalylmz evet sakinleştiriyor tavrı gayet iyiydi damla hanımın ben memnun kaldım.. kesiyi hemen atmadı bebeğim yukardaydı çok zorlanıyodum ıkınamıyodum son raddede attı
ipekuysalylmz Madam27 çok teşekkür ederim. bende nihan hanımla damla hanım arasında karar vereceğim 😌
Madam27 ipekuysalylmz Rabbim kolay geçirsin umarm herşey istediğiniz gbi gider sağlıkla kavuşun bebişinize🤍