anneninruyasi Merhabalar , doktorum Medivia ve medistate ile anlaşmalı sizce hangi hastane daha iyi bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim
birdemetyasemen anneninruyasi Medistate daha donanımlı bir hastane medivia biraz daha küçük. Benim doktorum da ikisinde de doğum yaptırıyor. Haliyle Medistate ücreti daha yüksek öyle bir fark da vardır sizin doktorun da.
bebisibeklerken birdemetyasemen merhaba hayırlı doğumlarınız olsun 🙂 siz hangisini tercih edeceksiniz ve fiyatları öğrendiniz mi acaba
birdemetyasemen bebisibeklerken Teşekkür ederim yılbaşından önce medivia 30-45 arasındaydı. Medistate de 35-40 arası demişti doktor. ilk çocuğum medistate de doğmuştu şimdi medivia olur gibi. Doktorum artık hep medivia da.
bebisibeklerken birdemetyasemen çok teşekkür ederim 🙏🏻 benim ilk doğumum olacak dr iki hastane ile anlaşmalı deneyimli oldugunuz için sormak istedim doğum için dr ile mi anlaşma yapılıyor yoksa hastane ile mi konuşmak gerekiyor
birdemetyasemen bebisibeklerken Hastaneyle görüşmeye gerek yok yani biz görüşmemiştik 🙂 Zaten doktor dışardan olduğu için ona göre önceden fiyat belirlenmiş oluyor. Siz yine de doktorunuza sorun. Bu arada yanlış yazmışım medivia 30-35 arası demişti 30-45 arası yazmışım yanlışlıkla. Bütçe varsa medistate daha konforlu bir hastane tabi ki bu arada.