Busramnida Citirmom ilk trimester 😬😂 bulantı tiksinme her şeyin kokması ıyyy öyle işte anladın sen 🤭🤣🤣
mervedmrcn Citirmom 3. Trimester 1i arattı bana, hamileliğim başından beri çok zorlu geçiyor ama şu 32. Haftadan sonra çok çok daha zorlaşmaya başladı 1. trimesterdaki çoğu belirtim geri geldi mide bulantısı öğürme gibi üstüne kemik ağrıları rahim baskısı nefes darlığı daha bir sürü şey eklendi 🥹şuan 34+6 haftalığım az kaldı çok şükür 🤲🏻
poyrazmom_ Citirmom 5. Haftadan 13. Haftaya kadar çok zordu mide bulantılarından dolayı şuan 24. Haftadayım gayet güzel bundan sonrası ne olur bilemiyorum🫠
Brcuburci Citirmom ilk haftalar ne kolaymış meğer sonradan yatakta dönmek miğde yanmaları vs çok zor oluyor 🥺benim en başta tiksintim yoktu ama bu 30.lu haftalarda eksiden açıdan tuzlusan hep tiksinmeue başladım 😤
Alp2108ask Citirmom ilk trimester geçmek bilmemişti,mide bulantıları,kusmalar,uyku problemleri. Şuan 3. Trimesterdeyiz göbeğim büyüdükçe hoşuma gidiyor ( iç karnım geniş 30. Haftadayım daha yeni yeni çıkmaya başladı) sanki hep içimde kalsın istiyorum 🙈
Melo_mom1 Citirmom Çok şükür hamileliğim bu zamana kadar çok güzeldi ne bulantım oldu ne kusmam şuan 27 +3 haftalık olduk karnım bir anda buyumeye basladi ağırlığı hissediyorum nasıl oturacağımı bilemiyorum rahatsız oluyorum oğlumda kıpır kıpır hiç durmuyor. 3. Trimester zor derlerdi dogruymus 😂😁
Dilemma Ilk trimester diye dusunurdum mide bulantilari vs ama su an kararimi degistiriyorum kesinlikle son trimester.37+
Moomtoobee Bence bütün aylar zor ya 😁 çok şükür hersey yolunda ama insan vücudunun değişimine Bi zorlaniyor
Ebru_ebru Citirmom 5-16. haftalar arasıydı mide bulantısı , koku hassasiyeti sürekli hastanede serum alıyordum. 20 haftalığız şimdi bugün yine mide bulantısı oldu sanırım bir 4 haftam rahat geçti onun dışında hepsi zorlu geçti geçecek 🤦🏼♀️