00Sevdanur Rbdrmx valla benım tüm hurafelerim tuttu desem yeridir hiç inanmam böyle şeylere arkadaşlarım yaptı hep 😃 yüzük testi kız dı Çin takvimi kızdı cinsiyeti detaylıya kadar kesinlikle göstermedi bacakları hep kapalıydı detaylıda ögrenebildik en sonunda ve tatlı sevdası olan ben ağzıma doğru düzgün tatlı süremedim ama turşu ve acı deli gibi yiyesim var hep 😂
Orkay Korka korka 34+0 a geldim 🙏🏻 tuvaletten yatağa devam ediyorum. Bugün kontrolüm var. Bebişi içerde tutmaya devam 🥰 bu arada 7.aya kadar sadece ekşi yedim tatlıya yeni yeni başladım , kızım olacak 🍬
nergis-3567 00Sevdanur ayni durumdayiz ikinci gebeliğim 34 haftalık olduk oglum 3 yaşında 🥰 Sabırsızlıkla kızımızı bekliyoruz🩷🥹
iremarsln37 ideemirel benim baya bekletiyor yaa.. Devlette doğum yapacağım sıkıntı yoksa 39 bekliyoruz dediler:/
ideemirel iremarsln37 aslında benim doktorum da sıkıntı olmazsa bekleriz demişti ama ben istemedim ilk çocuğumda bi anda acilmam olmuştu, risk almak istemedim
iremarsln37 ideemirel aa çok memnun olduum. Benim ne olur o günü beklermi bebiş bilmiyorum çünkü ilk dogumum 33+5 te olmuştuu
Alyask 00Sevdanur 34 + 2 olduk çantayı hazırladım 7 yaşında kızım var ogluşumu beklıyorum heyecanla 💙😇
ideemirel iremarsln37 bende memnun oldum ☺️ benimde 36da olmustu, vaktiyle sağlıkla sıhhatle gelsinler insallah
dmthyt 00Sevdanur 34+2 3.5 yaşında bir oğlum var benimde ayın 30 unda kontrol var bakalım ne zamana gün verecek sezeryan için :)
birdemetyasemen 00Sevdanur 34+3 ten selamlar 👋 31 Ocak beklenen tarih ama normal olacak inşallah bakalım ne zaman gelecek. 2.5 yaşında bir kızım var oğlumu bekliyorum şimdi de. Hiçbir şeyim tam değil aşırı bir rahatlık var hayırlısı Allahtan 🫣 Erken doğum riskim vardı bu haftalara geldik çok şükür. Ağrılar ve istirahatle geçiyor günler 🥲
00Sevdanur birdemetyasemen sağlıkla gelsin inşaallah hayırlısıyla kolay doğumlar yapalım hepimiz 🤲🏻☺️
20212025 Rbdrmx oğlumda hep ekşi yedim şuan 34 haftaligiz kızımı bekliyrz full tatlı yedim hep tatlı aserdim