meritt Merhaba doğumdan sonra anne sütüne en yakın tatta olan mama sizce hangisi böyle bir araştırma yaptınızmı? Yada doktorunuz hangisini önerdi? Ben ilk 1 ay sarılık riskine ve kilo kaybına karşı hem emzirme hem azda olsa mama vermeyi düşünüyorum 😊
269522 meritt canım sütün olursa mamaya hiç gerek yok aslında biberon meme reddine sebep olabiliyor sarılık olunca mama verdim ve 8 ay zorla emzirdim mama kullanıyoruz içeriği en temiz mama hipp ve golden goat ben golden goat kullanıyorum hipp kabızlık yapmıştı bizde
Bnguuu_102 meritt sütünüz yeterse fazladan mama vermenin hiçbir mantığı yok amacım sizi kırmak değil yanlış anlamayın ama içeriği tamamen kimsayal olan bir madde daha yeni doğmuş bir bebeğin vücuduna gereksiz bahanelerle zerkedilmemeli
Pinar06- meritt golden goat çok yakın demişti Dr anne sütüne sarılık dan hastanede yatmıştık kısa süre vermiştim bir kutu alıp atmanda fayda var 34 haftalık hamileyim bende bir kutu aldım
Bnguuu_102 Bol bol emzir hem sütğn dha fazla gelid hem bebeğin sarılık olmaz bri de emzirdikten sonra mutlaka sütğnü el pomapsı ile sağ ki göğsün iyice boşalsın ve yerine hemen yeni süt gelsin