Kardelen_nur Bugünle beraber üç gecedir canım çiğköfte istiyor ve dayanamıyorum yiyorum. Bir şey olur mu?
Yasko-y Kardelen_nur etsiz yedikten sonra bir şey olmaz sadece kabız olmamaya dikkat et acıtıyor biraz
poyrazmom_ Kardelen_nur çok abartılmadığı sürece tüketilebilir tabi ki canın istediyse ye birşey olmaz
Busramnida 1prens1prenses_ 😂😂 yorumunuz hoşuma gitti bende her şeyi yiyorum sonumuz ne olur bilmiyorum artık 🤣🤣
ykaya18 Canın çekiyorsa ye, bu kadar takılmayın. Birşey olmaz Allah’ın izniyle, yani çok abartmadıkça yiyin. Ben canımın çektiği herşeyi yedim, hamburger cips vs zararlı evet ama insanın canı çekincede çok zor oluyor. Yiyin afiyet şifa olsun 🩷
Bsrkcn Neden sıkıntı olsun ki bulgur ve baharat sonuçta güvenilir temiz bir yerden alırsanız hiçbir şey olmaz defalarca yedim
meteninannesi_34 Hiç dışardan almadım güvenmiyorum inanmazsınız bı tanıdığım görmüş adam burnunu karıştırmış elini yıkamadan çiğ köfte sıkıp paket yapmış hep evde kendim yaparım robotta iki dkda daha lezzetli güzel oluyo hamileligim boyunca yedim biraz tuvalet konusunda zorluyor ama canımız cekiyo ne yapalım 🤣