1prens1prenses_ Çok mu şiddetli mi güçlü veya güçsüz Çok sakin Benim ki o kadar sakin ki cuma günü doktora gittim çok korktum kalp atışı vardı iyi dedi doktor ama Hâlen minicik gün boyu toplam böyle üç beş kez biraz kendini net hissetmiştir sizlerin nasıl?
Beyza_12 1prens1prenses_ benim ilki kızdı 22. Haftada hissetmiştim ve dogjma kadar çok çok az hissettim kızım suandada aşırı sakin bir çocuk hareketli değil ☺️ama şimdi karnimda 28+5 haftalık erkek bebek var tam bir fırtına geliyor 😂😂😂her hamilelik her bebek farklı oluyormus bunu tecrübe ettim
ayse5487 1prens1prenses_ benim de kesinlikle öyle son gittiğimde artık doktor sağ yanımı çürüttü hareket etsin diye sadece ayağını kaldırdı hafif gün içinde çok nadir hissediyorum tembel mi desem sakin mi desem bilemedim 🫠😓
Baby_B 1prens1prenses_ 27 deyiz Kizim pat pat vuruyor Bazi gunler daha az hareketli,daha az vuruyor Bazen daha hizli ani vuruyor Gun icinde degisiyor bazen 7 kez bazen 4 kez hissediyorum Her gun farkli ama🥰
Sevgilimmmmmmm 1prens1prenses_ 14+3 haftalığım daha hiç hissetmedim. Merak ettim canım. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Sematr Ben de 29+1 haftalık hamileyim hareketli tekmelerini güçlü hissediyorum ama rahim tarafına sanki tekme atınca çok hemen aşağıdaymış gibi hissediyorum normal mi ?
1prens1prenses_ Sematr Valla şunu anlamdım ki herkesin çok farklıymış Bazı anneler birbirine benziyor ama Kız erkek Bebek çok farklı ilk ikinc hamilkte farklı Oğlum da resemn biri tekmeliyordu Şimdi ikincisu kız olacak inslaah ses seda yok azcık kasılma gibi Sabıt yerinde duruyor hep sırtı dönük Bende korkuyorum artık Neden böyle
1prens1prenses_ Beyza_12 Korkuyorum ya sağlıksız mı diye çünkü İlk Hamileliğim oğlum uyutmaz di öyle bir tekme atardı eşim ilkilirdi Şuan 5 yaş canavar gibi yürümez çocuk her saniye koşuyor öyle olunca korkuyorum ya neden bu kadar sakin
1prens1prenses_ ayse5487 benim de öyle ya Hatta ayrıntılı ultrason da ağız ölçüsünü almak için doktor eliyle çevirmek istedi sırtı dönük hiç yüzü göster miyo Doktor git ye iç su tuvalet git yürü 30 dk sonra gel dedi yine aynıydı 🤣🤣🤣
Beyza_12 1prens1prenses_ yok yok hiç korkmayın benim kızım aşırı akıllı ve sakin bir çocuk çok şükür 4 yaşını bitirecek Mart’ta
1prens1prenses_ Beyza_12 ay inşallah benimkide öyle olur önce sağlık tabiki sonra sakinlik olsun inşallah
ayse5487 1prens1prenses_ bana hareketini say filan diyor dedim bak bu hep böyle 😁minik minik hareket ediyor sen hissetmiyorsun diyor kafayı yiyorum bazen ya çok zor bu durumda iki tane de kaybım vardı öncesinde insan deliriypr bir hareket birleyen bekliyor bazen tüm gün beklediğim oluyor 😞
1prens1prenses_ ayse5487 valla insan korkuyor ya Rabbim sağ Salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah