Kralereeed Vajina içindeki kemikelr ağrıyor ve vajina da sızlama bar ayağa kalktığımda yürüyüş yapıyorum gebeliğin başından beri düzenli olarak oturmuyorum ama yine de bu ağrı var bebek sanki çıkacak gibi ağrıyor sizce sebebi nedir
Adeneflin Kralereeed 33+6 oldum yaklaşık üç haftadır bende de var bu sıkıntılar doktorum magnezyum verdi onu kullanıyorum ama çok ta bi etkisi olmadı açıkçası
turkan403 Kralereeed ay ben 29hafta olucam sanki altan bşey düşecek gbi geziyorum öyle agrıyo ki bazen doktor rahim büyüdükce olur öyle dedi ama korkuyorum bazen en son ikinci kızımda yürüyemdim böyle agrısı cok fenaydı37haftada dogum oldu öncesi erkendi haftası ciger geliştirci filan da yaptı doktorum bunda inşallah öyle olmaz zamanında sağlıkla gelsinlet inşallah🤲
gamzeoktay Kralereeed 30 hafta ikiz gebeyim ben yürüyemiyorum yatamıyorum yatsam kalkamıyorum çok ağırlaştım
turkan403 Kralereeed inşallah🤲 yinede doktoruna danış bende haftaya gidicem ne kadar normal deseler de
gamzeoktay Kralereeed bir kaç gün önce regl ağrısına benzeyen bel ve kasik ile acile gittim nst bağladılar sanci çıkmadı birde plasenta previa var bende aşırı baskı yapıyor bilmiyorum bu süreç nasıl geçecek
Uykusuzz_koala 33+3 günlük oldum aynılarını yaşıyorum. Hele bugün biraz yürüdüm dışarda resmen kemiklerim birbirine geçmiş gibi ağrıyor kalkınca yuruyunca. değişik bir ağrı