Alparslannn4837 Kızlar merhaba doktor verdi su mu idrar mi anlamıyorum dedim ama nasıl kullanicam bilmiyorum internette idrardan sonra temizlenir kağıdı idrar çıkış yerine koyun diyo doktor sargı bezinin içine bir 6-7 tane koydu tek tek internnette ki gibi mi yapiliyor yoksa ped gibi mi koyucam tam olarak nasıl yardımcı olursanız sevinirim
Melek3675 Alparslannn4837 suyum geldiğinde hastaneye gittim doktor emin olmak için yapmıştı normal ped gibi takıyorsun baska bişeyi yok ki
Kbraada9 Alparslannn4837 bende su mu akıntımı şüpesiyle takmıltım doktor vermişti kırmızıydı kağıtların rengi bu masmavi olur su olsaydı dedi benim hiç renk değişikliği olmmıştı. Renk değişiyorsa sudur değilse akıntı
Alparslannn4837 Melek3675 su olunca renk degisiyo muydu idrar da mı değişiyordu canım hatirliyor musun
ykaya18 Hastanede kullandım, su sızıntısı var mı diye baktı doktor, idrardan sonra güzelce temizledim koydum, akıntı vs olduğunda zaten rengi değişiyor anlıyorlar. 1 saate yakın kaldı sonra çıkardım doktora gösterdim.