Gundes Doktorumun tayini kalktı şuan 19 haftalık gebeyim doktor arayışındayım bi doktor var kendi muayenesi var 20,22 hafta arası da detaylıya girmek istiyorum direk hastaneye randevu alıp gidebilirmiyim kendi muayenesi olan doktorlar. Nasıl yapıyor acaba
_biranneadayi Gundes Doktora söylüyosun detaylı yaptırmak istiyorum diye, kağıt verip radyoloji bölümüne gönderiyor. Ama geç kalmışsın gibi canım neden bekledin bu kadar? Ben ta 11. Haftada aldım anca bulabildim 😑
BTop Gundes doktorum bana kendisi dedi detaylıyı ben yapıcam diye şuan 14+5 haftalık Ocağın 24’ünde detaylı bakacak
Elifimsib Gundes devlet hastanesine gidiyorsanız doktorun sistemden yeşil alan açması lazım ona göre mhrsden perinatoloji randevusu alıp gidersiniz gidince yaparlar ama her devlet hastanesinde olmuyor şehir hastanelerinde ve eğitim araştırmalarda oluyormuş. Özel hastaneyse aynı şekilde her özel hastanede perinatolog yok oralarda radyoloji uzmanları yapıyormuş ama benim doktorum önermemişti perinatoloji yapsın dedi. Perinatologların çoğunun kendi muayenehaneleri var şehrinizdeki detaylı ultrason yapan perinatologları Google’dan araştırıp fiyat bilgisi ve randevu alırsınız. Ben istanbulda bi perinatologa yaptıracağım en geç 2 hafta kalaya kadar randevu alın dediler
Gundes _biranneadayi hadi ya yoğunluk o kadar mı oluyor şimdiye kadar doktorum birşey demedi yeni gitti direk kendim de randevu alabilirmiyim çünkü cinsiyeti de öğrenemedim bir türlü
_biranneadayi Gundes Herhangi bir doktora git o sevk ediyo oraya zaten canım kendin alamıyosun diye biliyorum.
Gundes _biranneadayi sorumu iyi okumadınız galiba en sonda muayenesi olan bi doktorun yönlendirmesi nasıl oluyor kendisi mi yapıyor hastaneye mi yönlendiriyor yazmışım giden biri varsa yardımcı olur diye bekliyorum başkaların da yorumlarını bekliyorum tek siz yoksunuz ya hani
Eylul41 Gundes Eger devlet hastanesinde detayli ultrasona girecekseniz . Herhangj bir Devlet hastenesindeki kadin dogum doktoruna gidip detayliya gireceğim yeşil alan acar misiniz diyeceksiniz oda alan açip sabah 10 da randevu bulmaya calisacaksiniz. Eger ozel perinatalojiye gidecekseniz gitmeden sekreteri ya da hastaneyi arayin onlar gün saat belirliyor Ben kizimda egitim arastirmada yapmistim kadin dogum sira acmisti mhrsden randebu aldim gittim simdi ise ozeldeki muayanesi olan doktora gittim