asknbll Hilalaysu arıza yaşanlar da çok olmuş başka formlarda hoover in müşteri hizmetlerinde çalışanlar yorum yapmış o da beni çok korkuttu
asknbll Bbuusra zaten ne kadar tutulursa o kadar artıyor ocaktan sonra iyice uçar yeni yıla girmeden halletmem lazım
Kaderzbkr asknbll eşyasına göre değişiyor. Ama genelde pamuklu ekstra kuruluk diye bir ayarı var onu kullanıyorum. Eğer kıyafetler inceyse o zamanda sentetik dolap kuruluguna atıyorum
Eliff48 Kaderzbkr çekme yada nemli çıkarma gibi bi durum yaşadınız mı bir de trendyoldan aldınız sanırım hangi satıcıdan aldınız
asknbll Bbuusra inşallah düzgün bişey denk gelir bu beyaz eşyada şans işi aynı markayı alsan bile sende çıkmayan arızalar başkasında çıkar
Kaderzbkr Eliff48 media marktan almıştım. Çekme filan olmadı zaten ısı pompalı diye geçiyor bunlar. Onun dışında sadece nevresimler tam kuruluyor o da iç içe girdiklerinden ötürü. Onu da çıkarttıktan sonra seriyorum koltuğun üzerine öyle kuruyor
Beyzadrs asknbll altus aldım çok çok memnunum iki tane de kedim var ne tüy kaldı ne bişey. Fiyatları da uygun
Aysnr91 asknbll biz araştırırken Hoover falan çok kötüydü birde su haznesi kırılmış mağaza bı aydır gelmesini bekliyordu. bizde Grundig tercih ettik daha kaliteli