Byzz61 Kızlar Klomen kullanıyorum. Bu ay artık tutsun istiyorum o yüzden baya çabalıyorum. Yumurtalıklarım hareketlensin diye yüzmeye başladım. Avakado ceviz çiğ badem yiyorum bunlar yumurtanın gelişmesini destekler mi sizce
orkidemm_ Byzz61 ayçiçek çekirdeği içi ,kıvırcık nane çayı ,çiğ kabak çekirdeği ,keten tohumu vs pcosta etkili hatta ilk dediklerim tohum döngüsü
Larraa Evet yumurta kalitesini arttırır bu söylediğiniz besinler 🌸 Aynı zamanda yumurta ve bolca sebze de yemeye özen gösterin. Pozitif sonuçlara inşallah 🙏🏻
_biranneadayi Byzz61 İncirleri ve bir cevizi doğal zeytinyağında beklet iki üç gün Bardağa koy bikaç tane üstünü geçecek kadar yağ koy beklet Sonra çıkarıp kahvaltıdan önce sabahları ye İyi geliyor bana da arkadaşım tavsiye etmişti başkasından duymuş işine yaramış. Ben de denedim o ay hamile kaldım. Belki de ondan değildir ama bilmiyorum her yolu denemek lazım☺️
Ozlemerikci543450 İncir gibi besinleri tüketmeden prolaktini kontrol ettirin yüksekse daha da yükseltir ve gebeliğe engeldir
Ozlemerikci543450 Byzz61 18 e yüksek denemez ama 25 üstü olmaması gerekir bu nedenle ceviz incir gibi süt yapan besinleri dikkatli kullanmak lazım