Merve-Beyto 11+2 haftalığım. Diş fırçasını gördüğüm an midem kalkıyor. Fırça ağzıma girer girmez öğürüyorum. Aksine ağzımda daha çok kokmaya başladı sürekli kustuğum için galiba. Benimle aynı durumu yaşayan varmı tahmini ne zaman geçer bu süreç?
myavocado Merve-Beyto ay çok zor bir durummuş ya, ağız bakım sularından kullanmayı deneseniz temiz içerikli olanlardan hiç değilse fırçalayamadığınız zamanlarda.
hhaziran Merve-Beyto ben yanıma naneli bir sakız alıyorum, musluk suyuyla çalkalamıyorum çünkü musluk suyu kokuyor gibi geliyor bana ve midem çok bulanıyordu musluk suyu yüzünden. Bardağa içme suyu koyup onunla çalkalıyorum, belkide sizinde mideniz sudan bulanıyor olabilir. Benim sorunum meğer musluk suyuymuş😀
MihribanEr Seni çok iyi anlıyorum sanırım 16.haftaya kadar sürdü şu an 38+1’im ara ara da devam eder. Macununu değiştir, en temiz içeriklisini kullanmaya çalış, minimuma düşecektir. 4 yıl tel tedavisi gördüm onda bu kadar zorlanmamıştım😂
Merve-Beyto Üç ayrı markanınkini denedim olmadı parmağıma sıktım elimle denedim olmadı. Otomatik fırça kullanıyorum acaba ondan mı dedim normalini aldım. Yine olmadı. Bugün eşim ağzın kokuyor deyincede çıldırdım gözüm döndü. Normaldede bilir nasıl dikkat ettiğimi. Yine kusmaya devam edeyim ama dişimi fırçalayabileyim diye dualar ediyorum resmen. Ama büyük konuştum ben en tahammül edemeyeceğim şey ağız kokusudur dedim. Al işte dedi Rabbimde🥹
Edamy Hamileliğin 20. Haftalarınına kadar devam etti şu an 26 yım 2-3 haftadır yok fırçalarken kusmuyordum ama sürekli öğürtü midem kalkıyordu ona rağmen fırçaladım ama tam anlamı ile değil diş ipi dil temizleyicisi tavsiye edebilirim.