Melikekrky Sezeryan ile doğum yaptım 40ıncı gune kadar kanama oldu 40 günde azaldı sonrası kahverengi lekelenme oldu dünden beri de kanama geldi günlük ped kullanıyorum suan o kadar geliyor kanama acaba normal mi ilişkiye de gırmedık
yasemin_ysmn Melikekrky adet görmeye başlamış olabikir misiniz? Benim öyle olmuştu tam 40ım bitti adet oldum. Düzenli devam etti hep ondan sonra da adetim
Melikekrky minikbebegim06 suanda adet kanaması gıbı az geliyor çok değil gıtmedım hiç doktora acaba gitsem Altan muayene eder mi
Civciv53 Melikekrky kanamam83 günde bitti benim doktorum normal dedi serklajlı gebeydim rahim ağzımda dikiş vardı.
Civciv53 Melikekrky şöyle benimde bir ara kanamam kesildi sandım 54. Günde falan o zaman bir kere oldu sonrasında tekrar kanamam başladı nerdeyse 1 ay daha sürdü. Ben kontrole gittim kanamam durmayınca doktorum içerde birşey yok rahim ağzındaki serklaj yerinden geliyor korkma dedi. İlişki sonrasıda gelebilir ilişkiye girmekten korkma gir demişti.
Merykara Melikekrky aşkım kafanı karıştırma iki çocuğum var ikisinde de kırk başı adet oldum yani seninki gibi 40 gün lohusa ve bir hafta adet omdan sonra aylık adetim düzenli devam etti bugünden sonra kanamanın az olması normal çünkü 40 gündür kanama görüyorsun korkulacak bişey yok şuan adet görmüşsün