sevgibeybi semir99 bat 30 gecikirsem ancak o zaman ☺️ geçen ay yaptım çok stres oldum. Bu ay acelesi yok modundayım 😃😃
semir99 sevgibeybi en güzeli canım ama nasıl sabrediyorsun 😁 ben her gün 1 test şeklinde negatif de olsa bıkmadan devam😂
sevgibeybi semir99 geçen ay 3 gün kala yaptım. Silik çizgi vardı. 1 gün kala da tamamen negatif çıktı. Belirsizlik daha çok stres yaptırdı. Ne uyku uyudum ne kendime gelebildim. O yüzden o sıkıntıları geçen ayda bıraktım 😂😂 Rabbim doğru zamanda verecektir zaten ❤️❤️
sevgibeybi semir99 eeee kendine ediyon strese sokuyon sonra da çocuk yapmaya çalışıyon 😂😂 en ufak şeyden etkilenen hormonlarımız var zaten. İyice alt üst ediyon😂 olur mu sence öyle 🤭
Smanr Kızlar benimde 29 u dün test yaptım negatif çıktı çok erken davranmamak gerekiyor bence bolu boşuna üzüldüm acele etmememiz gerekiyo ama işte dayanamıyoruz da ne zaman yapsam test kararsızım ya
sevgibeybi Smanr daha bir hafta var çıkmaması değil de çıkması nadir olan bişey😃 ne zamandır deniyosunuz
semir99 Smanr bence bugünden itibaren yapmamızda bir sorun olmaz. Çünkü erken hamilelik testleri reglden 1 hafta öncesini gösterdiğini söylüyor. Yarın yapın atın buraya bakalım değerlendirelim :)
Smanr sevgibeybi 2 aydır falan o zaman ben bat 29 u 27 sinde bi test yapayım onda çıksr mı ki yoksa adeti mi bekleyim