Yenianne6161 Tubishhhlinaaa tekrar etse ne olacak onu anlamadım güvendiği yerden etsiz cig köftenin ne gibi zararı olabilir bu kadar kasmayın başta değilsiniz hamilesiniz
Mavi3475 Nursahergun Hiç böyle şeylere takılma yok onu yeme bunu içme ben ilk bebeğimdede yedim hep haftasınada bakmadım hiç canım mı aldım yedim gözüm kalmadı bişeyde içecek olsun yemek olsun hiç birşeyde yapmaz Korkma şuanda 2nciye hamileyim yine yiyorum ne olsa kola kahve çiğ köfte sınırsız 😅😅😅
TugceOrak Mavi3475 çok yanlış yönlendiriyorsunuz insanları. Yiyecek içecek yemek bişey yapmaz demek çok yanlış. Siz bazı şeyleri tüketip sıkıntı yaşamamış olabilirsiniz ama başka insanları bu şekilde yönlendirmeyin.
ikibaloglanannesi Oğlumda etsiz şekilde tükettim çiğköfte. Eşim kendi yapıyordu. Şu an 22 haftaligim geçenlerde canım çekti diye yine yedim Canınız çekiyor ise yiyin etsiz ama.
MRVESRV Evde yapmak cok basit aslinda, bende gecen ilk defa evde denedim cok ama cok lezzetli oldu disardakinden farki yok ve temiz en azindan. Yapmasida 5 10 dk falan suruyor :) deneyin bence
Nursahergun Gttim aldım oğlum uyurken etsiz çiğköfte den aniden Can çekti 💕🤣 buldum en azından teşekkürler kızlar
TugceOrak Nursahergun etsizde sorun yok ben de yiyorum gayet. Etli olan çok çok sakıncalı ama onu lütfen tüketme
Gunesazra Tubishhhlinaaa ya ben antepliyim bizde çiğ köfte etli olur babamda yapmıştı ağızımon suyu akınca yedim gitti 🥲 hevesimi aldım yemem diye düşünüyorum 🙏🏻
Tubishhhlinaaa Gunesazra bende gabeliğimn 2. Ayında canım çok istedği için yedim sonrasında hep etsiz yedim 🫢
cakethesel Nursahergun Ben o haftalarımda canım çektikçe yedim valla.Çünkü canım baharatlı,ekşi,tuzlu şeyler istiyordu hep o isteğide çiğköfte götürüyo
Iraz Nursahergun benim ekşi crkti canım baslerda hep diğer bebeğimde de ekşi yerdim onda peynir ve ürünlerini çok yerdim bunda da ekşi ve çiğ köfte tavuk et onda da et tavuk severdim kahveden tiksindim ikisinde de canım istemiyor yani delisi olmama rağmen ikiside erkek 💕😍
Patito__ Nursahergun etsiz tabiki yiyilir ama etliyi normalde bile tavsiye etmiyorlar kaldi ki hamileyken …