YyyyYasemin bereninannesi__ internette kadın maymuna bebeğini gösterdi maymunda koşa koşa gidip yavrusunu aldı kadına gösterdi çok ağladım sanki bir ölmüş gibi😒haaaa bide eşim göbüşlüm diyip karnımı sevdi ağladım
b-bg bereninannesi__ markette sıra beklerken önümde ki kadın kasiyer çocuğa bağırdı çocuk cevap vermedi herkesin içinde mahçup etti çocuğu diye yarım saat ağladım eşime çocuğa başka iş bulalım diye baskı yaptım bir de ahajflgşa
Mrvsmt2502 bereninannesi__ ilk hamileliğimde canım sıkılıyor diye ağlamıştım, ikincide isim meselesi yüzünden ağlattı eşimin tarafı artık daha gerçekçi şeylere ağlıyorum 😂
Merve-99 bereninannesi__ evde kaşar az kalmıştı bende tost yapayım dedim tost bol kaşarlı olmadı diye ağladım eşim de gitti 2 paket kaşar aldı geldi ve bol kaşarlı tam ekmek tost yedim 🙈🙈🙈
Almira_ bereninannesi__ kaşıma mikroblayding yaptırmıştım sonra hamile olduğumu öğrendim, rustus seansına gidemicem offffff yaaaa diyerek ağlamıştım. Ama gitmiştim 😬😬😬
Rabiaa3404 bereninannesi__ ilk zamanlar halsizlikten aciz olduğum için ağlamıştım birde geçen hafta çok acikmistim instagramda pizza görüp ağladım baya😁sonra eşime söylemiştim siparis etmişti ağladığımı duyunca gülme krizine girdi hahaha
sila_19 Ben sabah eşim işe gidiyor diye ağlıyordum o gittikten sonra bi saat ağladım sonra devam uyumuştum😂😂😂
Merve-Beyto Çubuk krakerlerimin hepsi çantamda kırılmış diye çok ağladım😂 kardeşimde çekip aile grubuna atmış her gelen çubuk kraker alıp gelmişti. Tabi yeni başlıyoruz dahaaaa😂
Abcdfghe Ben çok kustuğumda ağlıyorum. Çünkü hem açım hemde her yediğimi çıkarıyorum diye ağladım. O an aşırı moralim bozuluyo canım sıkılıyo🥺
cucunns12 bereninannesi__ ay ben eşim parfüm sıkıp dışarıya çıktı diye ağlamıştım hiç unutmam🤣halbuki hergüm yaptığı bişey