Ilknur35 umutluanneadayi bereninannesi__ Ben b bereninannesi__ Ben koku ve bulantıdan mutfağa girip yemek yapamıyordum dışardan ev yemekleri yapan bir yerden taze fasülye söylemiştim onu yerken ağlamıştım. :)
Beybitolat bereninannesi__ bereninannesi__ yemek yaparken menü aklıma gelmiyo diye saatlerce ağladım 😂😂😂
Gunduzanne bereninannesi__ annemlerde kalıyodum eşim işlerindeydi uyudum öğlende uyandım annem lahmacun söylemiş babamın parası boşa gidiyo diye hıçkıra hıçkıra ağladım hem ağladım hem yedim😂😂😂😂
Yogurtlupilav bereninannesi__ hamilelikte değil de lohusalıkta “bir saha rahat rahat playstation oynayamayacak mıyım” diye ağlamıştım 😄şimdi oğlumla birlikte oynuyoruz şükür, darısı 2 numaranın başına 😊
bulutsm Halama gittiğimde yeni fırın aldığı halde hâla eski fırını kullandığını görünce onla olan bağını koparamadığını düşünerek ağlamıştım garip olan onları da ağlattım😅😅 bu fırının neler gördü ne misaifrler ağırladı atma yaa dediğimi de hatırlıyorum 😅😅😅😅
Gamzecebecii bereninannesi__ limon aşermiştim eşime annem yemesin düşüğe sebep olur demiş diye tuttu elimden aldı camdan fırlattı hiç unutmuyorum oturup ağladım sonra tekrar limon almaya gitmişti 😂😂😂
Ervazengin01 bereninannesi__ eşim evde gezen sineği öldürdüğünde neden yaptın bunu onunda belki ailesi vardı belki anneydi belki babaydi belkide yavruydu. Hiç mi düşünmedin diye ağlamıştım.😂
minikbebegim06 bereninannesi__ ağlayacak bisey bulamıyorum suan diye ağlamıştım eşim gülmeye başlayınca da sen hiç aglamiyosun hep ben ağlıyorum diyip daha çok ağlamıştım 😂😂😂
TugceOrak minikbebegim06 ay evet geçen gün de durduk yere kahvaltı masasında ağlamaya başladım birden 😀 Sonra da ağlayacak sebep bulamadığım için bi daha ağlamıştım 😀😀
[silindi] bereninannesi__ kedilerimi rahat rahat sevemiyorum diye ağladım 🤣 midemin bulandığı zamanlar eşime yemek yapamıyorum diye ağladım, grip oldum burnum tıkandı hem yatamadığım için hem de ya nefes alamazsam çocuğuma bir şey olursa diye ağladım 🥹🤣🤣🤣
KumpirsMom bereninannesi__ geçen sabah Müge anlının doğum gününü kutluyorlar programda ağzımda poğaça bi an ağlamaya başladım doğum günü şarkısına 😂😂😂 10. Haftadayım bakalım daha neler olucak 😂😂
Busramnida bereninannesi__ Ben her duygusal şeye ağlıyorum 😂😂 2 dk sonra da gülüyorum değişik bir şey bu hamilelik 🤣🤣