gamzeoktay minikkcivcivv 11 yıl oldu hala bi hissizlik var ve üşüdüğümde falan yada ağır bi iş yaptığımda sızlar 😓
Minnakpopus minikkcivcivv 4 sene oldu doğum yapalı ne sızı oluyo ne hissizlik hiçbir sıkıntı yaşamadım yani çok şükür. İlk 2 sene biraz belliydi yeri falan şimdi kayboldu gitti derecede ama ikinci de nolur bilmem
Whitecolour minikkcivcivv kişiden kişiye değişen bir durum bu bence kimisi yıllar geçse de ağrı uyuşukluk sızlama olduğunu söylüyor kimisinde bunlar zamanla yok oluyor
ocak-94 minikkcivcivv o uyuşukluk kimin de komple kalıyor kiminde his geri geliyor bacak ameliyatı olalı kaç yıldı oldu benim , hala orada his yok çok takılmayın bence sonuçta ameliyat yeri his gelmemesi normal
Melissayda Canım benim 13 ay oldu doğum yapalı uyuşukluk geçti, hissediyorum da bir problem yaşamadım çok şükür ikinci de böyle olur inşallah bunları düşünme o an zaten aklına bile gelmeyecek ☺️
Mavi3475 minikkcivcivv Benim hemen geçti 1hafta da toparlanıyorsun tabi kişiden kişiye değişir bu durum ben aynı gün ayaklandım yatmak daha zor ne kadar yürürsen okadar çabuk iyileşirsin ben eve geldim hiç yatağa girmedim yatağa girmek bana işkence gibi geliyordu kalkması zor oluyor
Asli47 Kızım 3 yaşında hala his yok geleceğini de düşünmüyorum 😊 Ben 35 yaşındayım annem hala his yok diyor 😊
ayseeeemoyku minikkcivcivv 5 sene oldu halen geçmedi😃 geçmemesinin de çok önemi yok sizin için var mı?