Ela3466 Kizzlar oğlum oluyor kayınpederin ismini koyucaz ramazan yanına Türk ismi istiyorum yardım edin ne olsun
Yazmelegi_ Ela3466 ramazan Türk mü yoksa ramazanın yanina isim mi eğer isim istiyorsanız ramazan efe olabilir
Oksuruksurubu Ela3466 demekki ramazanı kullanmayacak neden milletin gönlü olsun diye uğraşıyorsunuz. Sadece türk ismi koysanıza çocuk zaten ramazanı kullanmayacak
ikibebeliannis Ela3466 bende oğlum olacak Muhammed Alparslan koyacagız inşaAllah Ramazan Alp olabilir Ramazan Aybars Ramazan Bayındır Ramazan Barlas Ramazan Bora Ramazan Elvan Bi sürü çeşit var yakışan
Ela3466 Yazmelegi_ yanına Türk ismi istiyorum mesela Alptuğ Göktürk gibi diğer oğlumun adı Göktuğ Alparslan
Rabiamina Ela3466 sizin gönlünüz ne olacak. Kullanmayacağınız ismi de koymanın anlamı yok ama bu sefer onlar da ramazanı kullanırsa saçma bir durum olur
Bnguuu_102 Ela3466 aslında uyumlu oluyor ramazan tuğra🌸 Ramazan alptuğ Ramazan alper Ramazan ata 🌸 Bunlar nasıl
mcansu Ela3466 ne alaka ben gayet basit isim Gökalp Benim oğlumun adı Göktürk Efe. Göktürk ismi için de başta anneannem falan dilim dönmez ki falan dedi ama zamanla alıştı dikkat edip söylemeye çalıştıkça 70-80 yaşındaki kadın bile söylüyorsa görümcenizin de dili döner 😅
Alp2108ask Ela3466 kime ne Allah için insanların yorumlarına göre hareket etmeyin lütfen. Bizde Alp koyacağız benim kendi annem ay başka isim mi yoktu dedi kime ne yani . Benim ailemde olsa eşimin aileside olsa yorum yapamaz karışamaz.
Melissayda Canım ilk ismini Öz Türkçe koyun ikinci isim Ramazan olsun bence zaten kullanmayacakmışsınız ilk isim söyleniyor ya genelde daha mantıklı olur siz bilirsiniz tabiki 🙏💕 Önerilerim: BATURALP RAMAZAN GÖKTÜRK RAMAZAN
Patito__ Ela3466 Türk isminide ilk kez duyuyorum Soyisim var da. Ben isim olarak bagdastiramadim tabi karr sizin de Turk diye isim çok tuaf