Uykusuzz_koala El örgüsü sıfır kol renkleri güzel. Ama hani komik mi dururum bilemedim kimsede görmüyorum artık :)
myangelson Uykusuzz_koala niye komik dursun koyabilirsiniz kullanacaksanız. Ben serklaj için yatırıldığım zaman bir kaç kişi görmüştüm doğum yapan yelek giymislerdi hiç de komik bulmadım 😊
12betul Uykusuzz_koala ya ben evleneli 14 sene olacak . İlk kızlarımda kullandım . Şimdi bi tane bile yok doğum yakın keşke olsaydı diye sürekli aklıma geliyor . El örgüsü beli iyi sıcak tutuyor ki doğumdan sonrası en önemlisi . Vakit olsa işletseydim diyorum . Git kız ne komiği mis mis
Yazmelegi_ Uykusuzz_koala koyabilirsiniz tabikide bende koymuştum ve doğumdan sonra giydim belimi sıcak tutuyodu
Begleyna Uykusuzz_koala valla benimde çeyizimde 3 4 tane var hatta annem lohısayken giymeme için lizöz denilen birşey bile yaptırmış ama gel gör ki hiç yelek giymedim şimdiye kadar. Giyemem diye düşündüğün içinde polar sabahlık aldım. 🤷🏻♀️
Uykusuzz_koala 12betul hahahah ya yerim seni bal kuzum nebileyim annem ördürmüş zamanında şimdi baktım bekliyor öyle mi yapsam diye sorayım demiştim.
Uykusuzz_koala Yazmelegi_ yıkamam gerekiyor dimi bir de öyle tüylü falan değil normal örgü yelek çocuğa zarar vermez dimi ya
Gunduzanne Uykusuzz_koala üzerinde bebeği rahatsız edecek pamukcuklar kaşındırıcı hapşırtıcı bişeyler yoksa koy canım belini ayağını sıcak tutman çok önemli
Mejsa Uykusuzz_koala benim annemden hatıra var bir yeleğim bilhassa saklıyorum gidip giyeyim 😂 bir de sıcak tutmak kendini iyi ilk zamanlar bence giyebilirsiniz
12betul Uykusuzz_koala giy giy sakın belini ayağını üşütme ömür boyu kalıyor vallahi sağlıkla doğsun bebişlerimiz ❤️
GirlandBoy_Mom Uykusuzz_koala bende giydim doğumdan sonra canım beli ve ayakları sıcak tutmak önemli doğumdan sonra en garantisi de zaten yelek herkes giyiyor ben çok seviyorum örme yelekleri çeşit çeşit de var bende
Yazmelegi_ Uykusuzz_koala bi sefer yıkayın çok sıcak derece olmasın maksat çeyiz de durdu o koku vs varsa gitsin diye, bebege de bi zararı olmaz❤️
adatuna Uykusuzz_koala hastane sıcak oluyor zaten ayrıca yeşek örgü gerekmez ama üşürüm diyorsanız normal hırka alabilirsiniz ben çeyizlik örgü almazdım :)
Brgmde Ben bildiğiniz babannelerimzn giydiği yelekler varya ondan almayı düşünüyorum komik falan durmaz tatlı bile durur. Doğum sonrası bel üşütmek cok sıkıntu