SevgiR malesef geçmek bilmeyen o gribe bende yakalandım 1 ay önce antibiyotik kullanmak zorunda kaldım boğaz ağrısı ateş halsizlik ve şiddetli kuru öksürük zaten bende kronik olarak öksürük hep oluyor ve uzun süre gitmiyor alerjik 2 ay süründürüyor. Antibiyotik bitti tam iyileştim derken 2 hafta sonra tekrar başa sardı grip önce boğaz ağrısıyla başladı bu sefer burun akıntısı geniz akıntısı balgamlı öksürük burun tıkanıklığı olarak devam etti ve tekrar antibiyotik kullanmak zorunda kaldım zaten crp biraz yüksek dedi doktorum belli ki tam iyileşip vücuttan atamadım o mikrobu. Şuan antibiyotiğim yeni bitti ama geniz akıntım balgamlı öksürüğüm devam ediyor ve doğuma 1.5ayım kaldı artık kimseyle tokalaşmıyorum hep uzaktan selamlaşıyorum çünkü 3.trimestere girdiğim dönem hastalık vurdu ve gerçekten hamilelikte grip zormuş normalde önemsemem geçer derim ama hamilelikte ne yaptıysam doğal hiç bişey de fayda etmedi. Sadece son artık öksürüğüme dayanamayan ailem araştırmış soruşturmuş siyah turp ve bal internetten araştırın yapılışını turbu oyup içine doğal kestane balı koyuyosunuz 1 gece ayaz da bekleyip ertesi güne akan suyu içiyosunuz hem boğaz ağrısına hem öksürüğe iyi geliyor tavsiye ederim bende çok çektim çünkü