bubuiledudu Bu damlayı kullananlar var mı bebeğine? Sersem gibi yapıyor sanırım bebegi uyuduğunda cok uyuyor her uykusunda değil ama bir ikisinde normal mi?
Minnakpopus bubuiledudu ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarımdan duyduğum akşam uykusu öncesinde veriyorlardı uyku yapıp uyutuyor diye 🤦🏻♀️
bubuiledudu Minnakpopus bana doktor günde 8 kez dedi ama hep uyku yapmıyor zaten bebeğim daha 45 Günlük gündüz yarım saat falan uyuyor ama öğlen bugün Bi uykuda 3 saat uyudu dün gece 5 saate yakın uyudu diğer uykuları yarım saat 1 saat ve hep huysuz genelde. Uykusu var da direniyor
Htccndn bubuiledudu Gazını hiç çıkarmadı canım hatta daha kötü yaptı diyebilirim şuandada nurse harveys kullanıyorum çok memnunum
bubuiledudu Htccndn onu da kullanıyorum hatta hem damla hem surup var sırayla kullanıyoruz napacagimizi şaşırdık gaz çıkıyor da yetmiyor kolik bebek
bubuiledudu Htccndn evet doktor da soyledi damla verdi o zaman nurse harweys şimdi kusma da eklenince relaktaz verildi
Htccndn bubuiledudu Haklısın canım inan bende öyleydim bir ara sürekli ağlıyordu sürekli ağlıyordu şimdi elinden birşeyde gelmiyor yani napacağımı şaşırıyordum