oykumens Haftaya girmemizle birlikte çok güçlü tekmeler yiyorum. Sonra bir doğuyor minnacık ayaklar bununla nasıl attın bu tekmeleri diyor insan. Sizler de durumlar alemde ?
yeni_anne2 oykumens benim bugün kontrolümde hareketti en çok nerden hisetiğimi söyledim konuşuldu doktor da bakalım neresi orası diyince kafasıymış bana kafa atıyormuş meğersem 🤭senn besle büyütmeye çalış o sana kafa atsın🤣😅🤣ahh ahhh
Merve-metin oykumens 31.haftadan sesleniyorum güçlü tekmeler ve hareketler sayesinde gece uyuyamıyorum asla durmuyor😂
Neferut oykumens Benim oğlum da karnımdayken hep ellerini hareket ettirirdi hissederdim minik elleri ufak tefek vururdu bana, şimdi doğum yaptım kucağıma alınca eliyle yüzüme vuruyor 😅 evlat nankör nankör 😅
ArasMom__ oykumens ben 18 haftadan beri net hissediyorum şuan 22 haftalığım çok net vuruyor ya düşünsene 500 gr bir bebek nasıl tekmeliyor
Candyboy Benimki de çok tekmeliyordu şuan 7 aylik ayaklari hiç durmuyor kucagima alıyorum başka bir odaya geçeceğiz ben yürürken o da ayaklarini fıtı fıtı sallıyor durunca duruyor. Uyurken aynı şekilde besigini battaniyesini tekmeliyor.
oykumens Merve-metin ben oğlumda hiç böyle bişey yaşamadım çok sakindi ufak ufakti hareketleri o yüzden aşırı hem şaşırıyorum hem de hosuma gidiyor.
Merve-metin oykumens her bebek aynı olmuyor ben otursam da uzansam da sürekli hareket ediyor maşallahı var ama çok güzel bi duygu 😍
oykumens Merve-metin kesinlikle 😍 ben 14. Haftadan beri hissediyorum ama çok güçlü teknelerini iki gündür hissediyorum. Acitsa da canı sağolsun 🥹