çok memnun kaldım.. zor bir süreçti elbette, Allahtan yardımını istedim hep… Dr. İlknur hanım, Ebe Selin hanım, Doula Beyza hanım mükemmeldi… asla unutamayacağım bir doğumdu… İMK Ekibine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepsinden. Hep destek , tam destek oldular…
Sakarya Medar hastanesinden de memnun kaldım.. onların ebeleri de yardımcı oldu. Doğum sonrası ilgi de güzeldi…
Hepsinden Allah razı olsun. Kazandıkları para helal olsun. Bol kazançları olsun, hayırlı güzel doğumları olsun …
İlk doğumum doğu görevi sebebiyle vandaydım. Orda güzel doğum yaptığımı düşünürken , İlknur hanımla ve Selin hanımla birlikte bir doğum geçirince oradaki doktorumun berbat olduğunu fark ettim. (Dr. Yasemin Karaman lokman hekim hayat) ebe de ilgisizmiş. Bir şey yapmayıp sadece dua etti kuran okudu bizimle beraber . Allah yardım etmiş de doğum hızlı ilerlemişti. Ebe Naime abla .
İlknur hanım çok iyiydi. Ebeler çok iyiydi. Canım memleketim. ❤️ kelimelerle ifade edemiyorum tam olarak. Ama şefkatleri sabırları çok güzeldi. Kalpleri çok güzel. İşini severek yapıyorlar. Hep dua edeceğim inşallah. Gözünüz kapalı gidin.