aysetcdmr_ tugcebaby1 inşallah bir şey çıkmaz bende merak ederim haber verin lütfen inşirah suresini okuyun bol bol
Sahra25 aysetcdmr_ sonuçta doktorda bi insan Onada sığınma dediğim gibi bolca tevekkül et ve herşeyi okuma beni çok etkiliyor mesela burda okuduğumda ve girmemeye bakmamaya çalışıyorum elimden geldiğince
aysetcdmr_ Sahra25 haklısınız da işte insan destek görmek istiyor ben buraya o yüzden yazdım belki içim ferahlar normaldir diye
aysetcdmr_ Ferda33 gayet güzel gidiyor her şey artık daha pozitif düşünüyorum olumsuz şeyleri düşünmüyorum çok rahatım birkaç gün önce acayip bi mide bulantısı ve baş dönmesi yaşadım ama şu an gayet iyiyim 11. Haftaya girdik haftaya kontrolümüz var 🥰
Ferda33 aysetcdmr_ maşallah sağlıkla kavuşun inşallah canım benimde belirtiler Bi haftadır sadece sabah uyanınca var sonra yok hamile değilim gibi kafayı yiyecem
anneolmakneguzel_ aysetcdmr_ ağrı yok diye korkanıda ilk defa duyuyorum. Kız saçmalama, illa ağrı mı olacak. Tövbe de. Ne güzel masaallah ağrın yok. Kontrolerine gidersin ordan anlarsın, ağrıdan ne anlamayı bekliyosun. 😂
Ferda33 anneolmakneguzel_ ağrı değil adet belirtisi olmaması gebeliğin iyi gitmediğini de gösterir çoğu zaman
buseay26 Burcutku benim 6+5 günlük dün acile gittim kese var ama bebek uok dedi yani kalp atışı da duyamadim normal olarak. Buradan da bir sürü kişiyle konuştum herkes aynı şeyleri yaşamış. 7-8 haftada duymuşlar ve görmüşler.
anneolmakneguzel_ Ferda33 insanları korkutmayın, ben 9 ay şiddetli kasıl ağrısıçektim. Herseynormaldi. Doktor hersey ok’sa oktur
Ferda33 buseay26 döllenmeyle alakalı kimi 5ci hafta da duyuyor 10 duyan da var ben 8 de gittim mesela doktor hiç birsey yok dedi kendi doktorum a pazartesi gidecem bakalım
heeybenek aysetcdmr_ hiç korkma aynı soruyu bende sormuştum ilk sorum o oldu galiba 😂 gidip geliyor stres yapma