Rmak1100 Hamileliğimin 11. Haftasını tamamladım saç boyayanınız var mı bu zamanlarda ya da sizde 12. Haftayı beklediniz mi? 🙏🏻😊
aslanmommy Rmak1100 ben 13. Haftaya girdim doktorum boyama dedi alerjik reaksiyon oluşabilir dedi daha küçük dedi vazgeçtim bende bembeyaz oldu saçlarım ama beklicem
aspenkarmenn Rmak1100 ben hamileyken boyamıştım. 16. Haftada çok nadir görülen bi hastalık yüzünden kaybettim. Ama sebebi bilinmiyo çünkü çok nadir bişeymiş. Ama ben hamilelikte yaptığım herşeye çok pişman oldum. 2.5 sene oldu hala acaba şundan mı acaba bundan mı diye kendimi suçluyorum. Yani belki ondan alakasız bir şey olacak ama siz hep kendinizi suçlayabilirsiniz keşke yapmasaydım diye. Hiç bişey bebekten kıymetli değil bence. Şimdiki aklım olsa bebeğe minicik zarar verme ihtimali olan bir şeyi asla yapmazdım 😊
iremhzl Rmak1100 boyatmayin diyorlar zaten dusununde deriden tum kimyasali icine cekiyosun ki boyada agir kimyasallar var tavsiye etmiyorum ben yapmiyorum
Rmak1100 aslanmommy bende aynı bembeyaz saçlar doktorum herhangi bir yan etkisi yok ama 12. Haftadan sonra öneriyoruz boyatmayı dedi özellikle organik boyalar tercih edebilirsin dedi o yüzden sizlerede danışmak istedim 😊
aslanmommy Rmak1100 bana yok dedi ya bende biraz daha beklicem oyuzden size onay verdiyse boyayın tabi bende boyasam öyle yapacaktım ama
Rmak1100 aslanmommy teşekkür ederim 😊 boyayım artık beyazlarla yaşamak çok kötü hani bakımsız gibi kötü hissediyorum ☺️ inşallah sizde yakın zamanda boyayabilirsiniz 😊🙏🏻
Rmak1100 iremhzl beyazlardan dolayı kötü duruyor diye aslında insan içinede çıkınca kötü görüntü oluyor sanki yoksa çok haklısınız
busraanneoluyor Rmak1100 tabiki hamileler için bulunduruyolar böyle köşe kuaforler değil , bilindik ve kaliteli yerlerimtercih edersniz daha iyi olur
ykaya18 Ben 28.haftada boyadım komple. Sorun olacağını sanmıyorum, saç boyama videomu instagrama koydum gerçi baya linç yedim 1M izlenme oldu ama ben hala bir zarar verdiğini sanmıyorum 😂😂
Rmak1100 ykaya18 riskli bir hamileliğim yok çok şükür 12 haftada kontrolüm var 1 hafta sonra tekrar soracağım herhangi bir sorun görmezse doktor boyayacağım bende 😊