Leylasiva21 Merhaba 2.5 yaşında bi kızım var bugün bi kızım daha olacağını öğrendim. Kaynanam bi kaç kişiye diyince ay sağlık olsun üzülme falan diyorlar evlat ayrımı olur mu anlamıyorum insanları
sedakiz Leylasiva21 bence herkes öyle. İnsanların ağzı torba değil büzesin. Benimde ilk oğlum olcağını öğrendim bana diyolar ki olsun sağlıklı olsun da… ne alaka erkek diye mi üzülelim yani evlat bu
Elis27 Leylasiva21 insanlar herşeyi söyler takilmayin böyle şeylere evladın kızı erkeği mi var ?hayırla sağlıkla gelsin inşallah .
Aslaninannesi_ Cahil insanlar işte bizde 3 kız 1 erkek kardeşiz iyiki ablam ve kız kardeşim var diyorum hep
Leylasiva21 minikbebegim06 işte bunu anlamıyorlar sağlıklı olsun ne fark eder yıllarca uğraşıp bi evladı olmayan insanlar var
2minnakannesi0 Leylasiva21 insanlar kötü benim de oğlum var ikinci de oglan kime söylesem üçüncü kız olur diyor sanki ben kız bekliyormuşum gibi demek ki benim iki oğlana ihtiyacım varmış Allah böyle vermiş siz hiç takılmayın
Aselll2021 Leylasiva21 sıkmayın canınızı sağlıklı ve hayırlı evlat olması önemli Allah korusun erkek olup bi hastalığı engeli olsa o zaman da tüh keşke kız olsaydı sağlıklı olsaydı diyecekler insanlar konuşur herturlu siz canınızı sıkmayın sağlıkla gelsin yavrunuz.
Leylasiva21 Aselll2021 aynen ilk günden hep allahım sağlıklı hayırlı olsun diye dua ettim çokta mutluyum kız kardeş iyidir
Aslaninannesi_ Leylasiva21 erkek olsa nasıl baş etcen diyorlar ağızları torba değil ki benim ilk gebeliğim oğlum olacakmış duyan erkek çocuğuyla nasıl baş etcen diyor direk yani konuşmak isteyen konuşuyor canım bir şey buluyor sen bakma onlara
minikbebegim06 Leylasiva21 aynen öyle banada hamileligimi ilk öğrendim ne hissediyorsun diyorlardı kız diyordum senin asla kızın olmaz erkek olur asla kız olmaz diyorlardi erkekte olsa sevincem benim çocuğum sonuçta diyordum bu sefer neyi istersen o olmaz diyorlardı ben en son beni bıraktınız Allahin işine karışır oldunuz diyince susmuslardi 😂
Leylasiva21 Aslaninannesi_ hep duam hayırlı sağlıklı evlat kız erkek fark etmez Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
[silindi] Leylasiva21 ayyyy ne boş insanlar ya. Kızımız olacağını öğrendik eşimin gözleri doldu ben kız babası mı olucam diye.. erkek çocuk isteyen üşenmesin yapsın bi velet.
Leylasiva21 [silindi] benim eşim kızımı çok seviyor gayet mutlu oldu doktor iyi dedi bize yeter diyo iki kız babası olacam 🥰