Cerkess 24 kasım son regl tarıhım 2 gun regl gecikti test yapsam sımdı cıkar mı ? Yarın sabahı bekleyeyım mı ? İlk bebegım tüp bebek amh pcos problemım var
Asi_07 Cerkess dayanabilerseniz o heyecanla yarın ilk idrarınızla yapın ben bekleyemedim 6 gün varken erken gebelik testi ile öğrendim belirtilerimde vardı inşallah sizde güzel haberler alırsınız Rabbim gönlünüze göre versin
Kubos0320 Cerkess göğüs ağrısı vs var mı? Bende birkaç gündür var ve daha önce hiç bebeğim olmadı olursa ilk olacak
isimsiz19 Cerkess canım beklemene hiç gerek yok çünkü adetin 2 gün gecikmiş zaten varsa eminim ki şu an çıkar
Cerkess Kubos0320 benım ilk tüp bebek olunca heycanlandım pcos var ama hıc gecıkme yasamadım bu yaşıma kadar
isimsiz19 Kubos0320 göğüs ağrısı rem regl hem hamilelik belirtisinde de oluyor bu arada hamilelik belirtilerinin regliden farkı yok ben adet olucam sanıp her dakika lavabodaydım
Cerkess Kubos0320 benim gogus agrım yok fakat kasıklarımda yanma var belım cok agrıyor ilk emriyo transfer aonrası da sadece bel agrım ve kasık yanmam olmustu gogus agrılarım daha sonra cıkmıstı
Glcn19 Hilaldmrci evet verdim negatif çıktı ulturasyondan baktı kist var dedi ilaç verdi onu kullanıyorum şuan