bebekkkkkkk000 Qwert2211 az bir sızıntı varsa bugun kan ver istersen eğer negatif çıkarsa soğan suyu filan iç sökülür en azından
Qwert2211 bebekkkkkkk000 ewet canım yarın sabah vereyim olmadı. Şu an bile kasık ağrım var sanki reglin ilk günü gibi . Asıl 1 haftadır bu şekildeyim
seda_ay Qwert2211 yaptım gene çok silik çizgi ya deli olucam artık kimyasal geçirsem bakıyorum göğüs hassasiyeti mide bulantısı filan olmaz diyor bende var ama adet geçti 6 gün hala silik çizgi moralim bozuk hicbisey anlamadım
Qwert2211 seda_ay benim tamamen negatif o yüzden wermedim ama sanırım sabah vercem artık nolcaksa olsun
Qwert2211 seda_ay ya şu an bile öyle kasıklarım ağrıyorki anlatamam büzülüyorum resmen sanki ağrılı ilk gün gibi . Bu testler mi yanlış geç döllenmemi mevsimsel mi artık anlamak istiyorum
seda_ay Qwert2211 bende öyle değil birşeyi kaldirinca oluyor bir iki kere böyle oldu ve dinlenince gecti sadece ara ara kasıklarıma bişey batıyor geçiyor 10 saniye sonra filan
Edavvv Qwert2211 gerçekten aynı durum erken gebelik testi yaptım negatif bat 20 regl belirtisi de yok öyle bekliyorum
Qwert2211 Edavvv aynıyız canım ama bende 1 haftadır belki daha uzun süredir regl ağrısı war . Hem öyle hafif falanda değil yani