AybenYB Larraa yani doğum izni tarzı bir şey alınması gerekiyor mu o ülkenin vatandaşı değilsek, uçuş bebeği etkiliyor mu gibi
AybenYB Musilk-1 yani doğum izni tarzı bir şey alınması gerekiyor mu o ülkenin vatandaşı değilsek, uçuş bebeği etkiliyor mu gibi
AybenYB denizin__annesii yani doğum izni tarzı bir şey alınması gerekiyor mu o ülkenin vatandaşı değilsek, uçuş bebeği etkiliyor mu gibi
AybenYB Ebru_ebru yani doğum izni tarzı bir şey alınması gerekiyor mu o ülkenin vatandaşı değilsek, uçuş bebeği etkiliyor mu gibi
Larraa AybenYB Hangi ülkedesiniz? Benim yaşadığım ülkede şöyle ben de vatandaş değilim ama doğum izni ve annelik iznine başvurdum. Toplamda 9 ay iznim var doğumdan sonra. Her ülkede başvurulmazı gerekir diye biliyorum hele çalışıyorsanız ihmal etmeyin. Uçuşu hamilelik için mi soruyorsunuz doğumdan sonraki süreçtemi onu anlamadım?
AybenYB Larraa şu an türkiyefeyim, vize durumunu halledebilirsem amerikada doğurmak istiyorum, uçuşu da gebeliğin son aylarında herhangi bir sıkıntı olur mu anlamında öğrenmek istemiştim
Larraa AybenYB Anladım ben yurtdışında yaşıyorsunuz sandım. Uçuş izni için sadece doktordan rapor almanız gerekiyor onu biliyorum ama diğer prosedürlerle alakalı bilgim yok 🌸