Asi_07 Pnrazz doktorun yanından çıkınca hemen söyledim o anki heyecanla süpriz yapmak hiç aklıma gelmedi öncesinde planlıyordum ama uygulayamadım ☺️
defnevedoruk Pnrazz ilkinde doktorda yanımdaydı, suan 12 haftalığım bunda herkes cinsiyet partisi yap diyor bir daha gittiğimde öğrendiğimde herkese süpriz yapmayı düsünüyorum☺️
Symstf Pnrazz doktor bize söylemeden önce biz ekranda cinsiyetini gördüğümüz için süpriz olmadı 😂😂😂 ama tabi yine doktor da söyledi cinsiyetini 😅
Pnrazz Asi_07 o an yanımda yoktu o yuzden sakin durabildim 😄 gelebilseydı o gün birlikte öğrenebilirdik. Ama nasılsa yoktu dıye heralde sakin kaldım 😃
Pamuk623 Kontörle benimle beraber geliyor be doktor cinsiyeti söylememi ister misin diye sordu olur dedik beraber öğrendik 😅
Pnrazz Evet o gun yanımızda olmasınız ısterdım doktorda bırlıkte öğrenirdik güzel olurdu :) Allah sağlıkla kucağımıza alabılmeyı nasıp etsın İnşallah
Ebru_ebru Pnrazz Birlikte gidiyoruz doktora doktora. Ekranda görünce bende aaaa erkek dedim eşim de bana bakmıştı doktor da evet yakışıklı geliyor dedi 😂😂😂
Elis27 Pnrazz kontrolde beraber öğrendik ailecek 🥰 Dr goruyor musun diyince ben söylemiştim o anki heyecan ile çocuklarımda duydu onlar cinsiyet partisi yapalım çok istiyordu kısmet tabi. Bizde büyüklerimize yaptık minik bir parti .
Larraa Doktor kağıda yazıp kız kardeşime vermişti. Aile arasında balon patlatıp beraber öğrenmiştik eşimle 🩷
Elis27 Pnrazz inşallah cnm aynen çok güzel oluyor bilmeden öğrenmek nasıl duygu bilmiyorum ama öyle de öğrenmek çok daha güzeldir