-rabiss54- 1234G birde bir sorum daha var bu son adet tarihi dediğimiz son adetin ilk günümü yoksa son gününü mü söylüyoruz
-rabiss54- ogretmenblg inşallah vardır hakkınızda hayırlısı olsun ama vardır kesin ya 8 gün az bı zaman değil hiç böyle gecikmeniz olurmuydu yoksa tam gününde mi oluyorsunuz
ogretmenblg -rabiss54- pcos var ilaçsız adet olamıyorum ama 4 ay tedavi gördüm o zamanlar düzenliydi ama şimdi tekrar düzensizlik mi başlıyor yoksa gebelik mi bilmiyorum
-rabiss54- ogretmenblg tanıdığım bir çok pcoslu tanıdıklarım vardı kısa sürede hatta ilk gecede hamile kalanlar var ümidini kaybetme Rabbim hiç ummadığın anda verir🥰
yasemin_ysmn -rabiss54- adet sandığınız üstüne görme falan değilse ikiz olabilir. Ne zaman kan vermiştiniz? 2 gün sonra ne kadar artış oldu?
-rabiss54- yasemin_ysmn üstüne görme nasıl olur ki ilk hamileliğimde hiç yaşamadım bu ikinci hamilelik
yasemin_ysmn -rabiss54- ben de yaşamadım ama normal adet kanaması gibi mi oldu yoksa normalden daha az ve kısa mı sürdü
yasemin_ysmn -rabiss54- 2 günde bir kan verip yükselişine bakabikirsiniz ama çok yüksek çıkmış zaten. En erken zamanda kadın doğuma gidip ultrasonla baktırabilirsiniz