Melloooo Kızlar doktorum bu hastaneye geçmiş daha yeni acaba aranızda bu hastanede doğum yapan var mı doğum ücreti muayene ücreti hastane hakkında bilgi verecek olan var mı ?
Smysr Melloooo Cem hoca değil mi, Kızılayı aradım diğer doktorların muayenesi 1100 dedi, doğum için numaramı aldılar dönüş sağlanacakmış
Zuleyha29 Melloooo benimde Cem bey doktorum ama benim son gün 1 Ocak tarihi vermisti olmazsa o gün doğumu biz başlatacağız diye ama benim avicenna fiyatından olacak konuştum bugün Ocak ayında doğum tarihi verdiği hastalar için görüşmüş hastane ile Çarşamba gidicem nst var bakalım yuzyuze bide goruselim
Iremkoko Melloooo yaaaa cem hocam başlığı görür görmez girdim aşırı seviyorum aşırı aşırı aşırı gerçekten bu adamda 40 kez doğurururm o kadar güveniyorum adam full pozitif 🤍🤍🤍
Melloooo Burcucanli evet yaa bilgi almak için hastaneyi aradım ama pazartesi iletişime geçebilirmişiz belki kızlardan biri biliyordur dedim bekleyelim bakalım senin doğumun ne zaman canım
Burcucanli Melloooo benimki nisanın sonu olacak 2.dogumum ilk doğumu da Cem beyde yapmıştım senin ne zaman ücretler vs nasıl acaba bakalım canlı yayın yapacakmis 🙂
Melloooo Burcucanli şubatta olucak canım benimkisi de sağ salim kucağımıza alalım inşAllah bebişlerimizi 🤲🏻 Cem beyi gerçekten çok seviyorum çok iyi bi doktor ama hastane fiyatları bütçemizi aşarsa üzülerek devlete geçiş yapıcam gibi duruyor Umarım yayında bahseder bundan
Smysr Zuleyha29 Melloooo Patito__ Busrakb haniferesko Burcucanli kızlar güncel doğum ve muayene ücretini öğrenebildiniz mi
Melloooo Zuleyha29 evet evet yayında da belirtmişti bunu gördüm ama benim doğum şubatta nolucak bilmiyorum Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🌸inşAllah çok güzel geçer doğumun burda seninde pozitif doğum hikayeni okuruz 😇🥰
haniferesko Benimde Cem Bey de 3.gebeliğim ama hastane doğum ücretleri arasında çok büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum. Hastane çok temiz güzel bir hastane normalde ama ameliyathane veya doğumhaneyi gçremediğim için çokta yorum yapmayayım. En güzel yönü de yenidoğan yoğun bakımı varmış Avicenna da yoktu 🤷🏼♀️
Busrakb haniferesko teyzem orda çalıştı,doğumu da orda oldu kontroller v.s her şey. Cihazları,ameliyathanesi ve çalışanlarının çok iyi oldugunu söyler hep. Ben de cem beyin takipli hastasıyım avicennaya gidiyordum Kızılay daha yakın evime ama ücret olarak iki katı fark var dogumda
Melloooo haniferesko bende yeni kapadım telefonu ☺️ ama doğum fiyatlarını söylemiyorlar hastaneye gittiğimizde bilgi alabilirmişiz 😒
Smysr Melloooo ben dün gittim fiyat için haftaici gelin dedi ama avicennaya göre gördüğüm kadarıyla çalışanlar güler yüzlü ve büyük bir hastaneydi
Busrakb Patito__ ben zorunlu sezeryan için fiyat aldım 37 bin dediler. Ocak zammı gelicektir tabi ama,bu suanki fiyat
Zuleyha29 Patito__ ben bugün gittim muayene 1100 nst 200 ödedim doğum Şubat ayına gün verdikleri hastalar için 10 bin indirim yaptırdım dedi Cem bey muhasebeyle görüştük avicennada normal doğum 12.500 burdada cem beyin hastalari için 15 bin dediler ama zam gelene kadar geçerli fiyatmis benim zaten 1 Ocak son günüm dogmazsa öğün sancı verecek Cem bey