Hasret72 İstanbul medipol e gidiyorum, muayenesi 1500 sgk lı, Doğum da normal 25 zorunlu sezeryan 35 isteğe bağlı sezeryan 47 bin. Tabi bu şuanki fiyatlar ocaktan sonra güncellenecek. Devleti sevmiyorum hiç bir zaman da sevmedim ilgi alaka ne bilim hijyen yok
Bbuusra Hasret72 Kesinlikle öyle. Ankara’ da yaşıyorum. Baba muayene katına bile çıkamıyor bebek doğunca odaya gelip göremiyor bile
Seyda_12 Hasret72 ben gebeliğimi yeni öğrendim teste çift çizgi görünce kasık ağrısı şikayetiyle acilde kan verdim doktor 6 haftalık hamilesin kadın doğuma gözükürsün dedi şimdiki süreç nasıl olucak bilemiyorum özele gitsem ilk muaynede benden ne testleri isterlerler medipole gitmeyi düşünüyorum nasıl bi fiyat çıkar acaba
Bbuusra ikibaloglanannesi Yalnız devlette çalışan sağlıkçılarla iş birliği yapılıp özel hastenelere sevk edildi bebekler.
ikibaloglanannesi Bbuusra Ben gittiğim hastaneden memnunum hanımefendi. Daha önce de doğurdum doktorum şahane bir insan .
Hasret72 Bbuusra evet evet burda da öyle içeri almıyorlar babayı ben ne anladım o işten. Beş dakika da sana saçma sapan şeyler diyip yoluyorlar.
Bbuusra ikibaloglanannesi Hangi hastane acaba ? Ankara mı farklı bir şehir mi? Belki küçük şehirse hasta sayısı az olunca daha farklıdır.
Bbuusra Hasret72 İlk gebeliğimde gitmiştim, doktor kapı açıl şekilde 5 dakika ya sürdü ya da sürmedi baştan sağma bir şey anlattı. Çıktım. Tecrübesizim bilmiyorum, insan önemli bilgiler verir. Eşim o alana giremedi çok tuhaf hissettim kendimi.
Ceydaaas1 Bbuusra bende ankardaayim şuan devlete gidiyorum ama doğumu özelde istyrm hangi hastaneyi onerirsiniz
Bbuusra Ceydaaas1 Ben kızımı Çukurambar Koru’da doğurdum. Doktorum Elif Ozan Şahin çok iyi ve çok ilgiliydi. Doğum paketi almıştık. Her istediğimde cep telefonundan ulaşıyordum. Oğluma hamileyim, Sincan Lokman Hekim’e gidiyorum. Mini doğum paketi vardı onu aldım. Bu doktorumdan da gayet memnunum. Özgül Özgan Hanım’a gidiyorum.
Hasret72 Bbuusra bende hem devlete gitim hem özele. Devleten hiç bişi anlamadım ilk zamanlar gidiyordum kilosu 500 gr dedi hocam çok değil mi dedim 450 dedi sonra 370 dedi. Sürekli değiştirdi kilosunu boyunu öğrenemiyordum
Bbuusra Hasret72 Aaa öyle mi. Zor normal bir bölüme bile gitsen ilgilenmiyor kaldı ki gebelik ve doğum çok önemli çok özel. Eltimin alt dikişini uyuşturmadan canlı canlı yapmışlar.
Ceydaaas1 Bbuusra benimde aklımda Keçiören lokman hekim var ne kdar tutar oluyor mini doğum paketi peki
AlyaAlara Aysegullugesya_ Sakarya Medar’ hastanesine gidiyorum. ilk muayne Ücreti 1200 faalndı şu an 38 haftamdayım en son 1750 ödedim. Doğumu geçen ay sormuştuk. Sezeryan -22 normal doğum -28 demişlerdi. Normal düşünüyorum, zam geldimi bilmiyorum Çarşamba kontrole gideceğim o zaman tekrardan soracağız
Bbuusra Ceydaaas1 18. Hafta da almıştım galiba. 6 muayene, detaylı usg, kan idrar tahlilleri, 2 gece yatış ameliyatta, şeker yüklemesi, foto çekimi, anne bebek kontrolleri 28.500 gibi bir şeydi. Birde midi var o daha uygun.
Ceydaaas1 Bbuusra ben şuan 8 haftaligim erken mi paket için Medical Park a falan baktım 75 bin dediler sizin soyledgnz makul geldi onu değerlendireceğim teşekkür ederim
Bbuusra Ceydaaas1 Bence erken insan gebelikte daha tecrübesiz oluyor ama 2. De daha sakin oluyorsunuz. Yakınımda klinik vardı belirli süre ona gittim. Sonra paket aldım. Sizde belirli süre devlete gidip sonra paket alabilirsiniz.
1gokces bende anadolu sigortadan özel saglik sigortasi yaptirdim ilk 6 ay hamile kalmaman gerekiyordu ben 1. ay da hamile kaldim kalan 5 ayin parasini testler ve doktor muayene ücreti cepten odicez 6. aydan sonra para odemeyecegiz. ama tek poliçe ile dogurmus olacagim 2. poliçeyi yaptirmamamiza gerek kalmayacak. sigortam 43 bin tl yillik seneye 60/65 olacagini soyledi sigortaci yani her turlu karda olacagiz
Ceydaaas1 Bbuusra ilk gebeliğim ilk haftalar değerlerim yüksek çıktı tiroid tansiyon böbrek iki aya yakın 3 günde bir sabah 6 da çıkarak otobüsle 8 deki randevuma istifra ede ede gittim çok kötü ve zordu hamileliğimin mutluluguni bile yaşayamadım şuan 1 ay sonra ikili taramaya gel dediler ilerleyen zamanlarda özele basliycam ilk başlarda özele gitseydim o kadar tahlilin kesinlikle altından kalkamazdm